Χάμσικ: Τεράστιος ο Καβάνι

15:36 9/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι κόντρα στην Ρόμα, ο Έντισον Καβάνι με τρία γκολ οδήγησε την Νάπολι στην νίκη με 4-1 και γνώρισε την αποθέωση από τον Μάρεκ Χάμσικ που χαρακτήρισε "τεράστιο" τον Ουρουγουανό επιθετικό που έφτασε τα 16 γκολ στην εφετινή Serie A.

Σε δηλώσεις του ο Μάρεκ Χάμσικ τόνισε για τον συμπαίκτη του: "Στο παιχνίδι με την Ρόμα ο Καβάνι

ήταν τεράστιος. Πέτυχε τρία γκολ αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Βρισκόταν παντού, σε όλο το γήπεδο, και βοήθησε τόσο στο κέντρο, όσο και στην άμυνα. Ο Έντισον είναι απίστευτος παίκτης και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα μας".
Πριν την αλλαγή του χρόνου η Νάπολι είχε τρεις ήττες, μια από την Ίντερ και δυο από Μπολόνια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Σλοβάκο μέσο να δηλώνει: "Δεν νομίζω πως υπήρχε κρίση. Με την Ίντερ αξίζαμε κάτι καλύτερο, ενώ με την Μπολόνια φταίμε εμείς που νομίζαμε πως το παιχνίδι είχε τελειώσει στο 85ο λεπτό. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι με την Ρόμα. Μην ξεγελάει κανέναν η έκταση του σκορ, η Ρόμα έπαιξε πολύ καλά, αποδεικνύοντας πως είναι από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Για αυτό τον λόγο αποκτά μεγαλύτερη αξία η νίκη μας. Εύχομαι ανάλογη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα