Χάος στη Βρετανία για την Black Friday! (ΦΩΤΟ)

21:23 28/11/2014 - Πηγή: AEK365

Η Βρετανία σήμερα κινήθηκε σε ρυθμούς «Black Friday», η Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών όπου κατά παράδοση στα μαγαζιά γίνονται τεράστιες εκπτώσεις. Αυτό σημαίνει ότι έξω από αυτά περιμένουν ορδές ανθρώπων για να προλάβουν τα προϊόντα σε πραγματικά εξευτελιστικές τιμές.

Το έθιμο αυτό ξεκινά από τις ΗΠΑ, λόγω των Ευχαριστιών, όμως εδώ και αρκετά

χρόνια έχει καθιερωθεί και στη Βρετανία. Τα καταστήματα άνοιξαν τα μεσάνυχτα, προσφέροντας τεράστιες εκπτώσεις με τους καταναλωτές να ορμούν αφηνιασμένα!

Πολλά από τα καταστήματα είχαν προσλάβει επιπλέον προσωπικό και είχαν λάβει μέτρα για την ομαλή λειτουργία τους, αλλά δεν μπορούσε κανείς να συγκρατήσει τον κόσμο.

Η αστυνομία ήταν επί ποδός, ενώ πολλοί ποδοπατήθηκαν για να προλάβουν τις ευκαιρίες, ευτυχώς χωρίς θύματα, ενώ αλλού πελάτες πιάστηκαν στα χέρια και έδωσαν βίαιες μάχες για το τελευταίο προϊόν. Στο Τesco του Λονδίνου οι σκηνές ήταν κωμικοτραγικές με τους πελάτες να ποδοπατιούνται και να σπρώχνονται ανάμεσα στους διαδρόμους.

Ξένα μέσα αναφέρουν πως έχουν γίνει συλλήψεις προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν σε διάφορα σημεία όσο η φρενήρης αγοραστική μέρα εξελίσσεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα