Χαρούμενος ο Μπέιλ

20:43 22/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι της Τότεναμ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Γκάρεθ Μπέιλ βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα των «σπιρουνιών», για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «8» του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Βασιλεία.
«Ήταν ωραίο που αγωνίστηκα για 90 λεπτά. Ήταν λίγο δύσκολο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ανέβηκε η αυτοπεποίθησή μου. Το ζητούμενο ήταν να το ξεπεράσω και πλέον συνεχίζω» τόνισε ο Ουαλός αστέρας.
Όσον αφορά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Αντρέ Βίλας - Μπόας απέναντι σε αυτή του Ρομπέρτο Μαντσίνι, είπε:
«Ήταν απίστευτο.

Νομίζω πως από τότε που πετύχαμε το πρώτο γκολ, άλλαξε η ψυχολογία μας, ο κόσμος άρχισε να φωνάζει πιο δυνατά και μας έδωσαν την ώθηση για να συνεχίσουμε και έτσι μπορέσαμε να σκοράρουμε δύο ακόμη φορές. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο και απογοητευτήκαμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά όλοι οι συμπαίκτες μου έδειξαν τον χαρακτήρα τους, με αποτέλεσμα να δείξουμε το ποιόν μας και να κάνουμε μια σπουδαία ανατροπή. Ελπίζω πως μπορούμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα πέντε παιχνίδια».
Τέλος, πρόσθεσε αναφορικά με την υποψηφιότητά του για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς: «Απίστευτο συναίσθημα. Είναι υπέροχο να βλέπεις τους αντίπαλους παίκτες να σε ψηφίζουν. Σταυρώνω τα δάχτυλά μου για να καταφέρω να πάρω το βραβείο. Θα είναι φανταστικό αν τα καταφέρω».

Keywords
Τυχαία Θέματα