Χαρτ: Καλός ο ανταγωνισμός

18:02 20/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο διεθνής πορτιέρο της Μάντσεστερ Σίτι που φέτος έχει παρουσιάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά δεν παύει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους, δεν έδειξε καθόλου ανήσυχος από την κλήση του Φόστερ. Ίσα - ίσα, που θεωρεί ότι η παρουσία και του τερματοφύλακα της Γουέστ Μπρομ στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, θα κάνει τους τρεις γκολκίπερ (μαζί με τον Φρέιζερ Φόρστερ) να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την ένταση των προπονήσεων.

«Χαίρομαι που ξαναβλέπω τον Μπεν. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας,

συνεπής στις θετικές εμφανίσεις και έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι πολύ θετικό για την εθνική ομάδα να έχει καλούς τερματοφύλακες, γιατί ο Μπεν αείναι εξαιρετικός και αυτός ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ μας, μόνο θετικές συνέπειες θα έχει για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας μας. Υπάρχουν ακόμα και οι Τζακ Μπάτλαντ και Τζον Ρούντι και αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι υπάρχει ταλέντο» είπε αρχικά ο Χαρτ, που συνέχισε, αναφερόμενος επί προσωπικού:

«Η δική μου δουλειά είναι να βοηθάω την εθνική ομάδα και από την πρώτη μου κλήση, προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Όλοι προπονούμαστε πολύ δυνατά και είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε όποτε μας ζητηθεί. Αυτή τη στιγμή, η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι σε πολύ καλή θέση και κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο. Αγωνίζομαι και δουλεύω και θα συνεχίσω να το κάνω ακόμα κι αν... δεν υπάρχουν άλλοι τερματοφύλακες».

Ερωτηθείς για την προσωπική του απόδοση τη φετινή σεζόν και αν αυτή αντικατοπτρίζεται από το -15 της Μάντσεστερ Σίτι από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, ο Χαρτ δήλωσε:

«Η φετινή σεζόν δεν είναι πολύ καλή για εμένα. Αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς πάντα να έχεις ευχάριστες στιγμές. Αγαπώ αυτό που κάνω και όταν έρχονται τα "χαστούκια", πεισμώνω και συνεχίζω ακόμα πιο δυνατά».

Keywords
Τυχαία Θέματα