Χτίζει μαυσωλείο η Μπάρτσα!

21:09 17/1/2014 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση, περίπου 30.000 οπαδοί της Μπάρτσα θα έχουν μετά το θάνατό τους τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν τις στάχτες τους σε έναν χώρο που θα είναι διακοσμημένος με εικόνες από τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος χώρος αποτελέσει μέρος της ανέγερσης του νέου σταδίου της ομάδας, ή μέρος της ανακαίνισης του ήδη υπάρχοντος «Καμπ Νόου». Έτσι, οι οπαδοί θα παραμένουν συνδεδεμένοι με το σύλλογο ακόμα και μετά το θάνατό τους.
Ο διευθυντής των εγκαταστάσεων των «μπλαουγκράνα», Χοσέ Ραμόν Βιντάλ-Αμπάρτσα υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη

ιδέα προέκυψε από τη θέληση των ίδιων των οπαδών να τοποθετούνται οι στάχτες στους στο γήπεδο όταν φεύγουν από τη ζωή.

«Το μαυσωλείο είναι η απάντησή μας σε μια επιθυμία πολλών οπαδών που θέλουν να μείνουν για πάντα συνδεδεμένοι με το σύλλογο», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Τα σχέδια για το νέο γήπεδο της Μπαρτσελόνα παραμένουν προς το παρόν «στον αέρα», καθώς ο σύλλογος θα διεξάγει εντός της χρονιάς δημοψήφισμα για το αν θα γίνει ανακαίνιση στο «Καμπ Νόου» ή θα χτιστεί νέο στάδιο, ωστόσο σε πρώτη φάση είναι σίγουρο ότι θα χτιστεί ένα προσωρινό μαυσωλείο σε κοντινό νεκροταφείο.

Στη συνέχεια, όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το γηπεδικό, θα χτιστεί το μόνιμο μαυσωλείο, το οποίο θα έχει χωρητικότητα 30.000 τεφροδόχων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τιμές θα είναι ιδιαίτερα τσιμπημένες, με την κάθε θέση να κοστίζει 3.000 ευρώ για μια 50ετία.

Keywords
Τυχαία Θέματα