«Χυλόπιτα» στον ΟΣΦΠ για χάρη του ΠΑΟΚ

13:07 1/2/2014 - Πηγή: AEK365

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα εδώ και λίγες μέρες ο Μπίμπρας Νάτχο ο οποίος αποκάλυψε πως τον προσέγγισε ο Ολυμπιακός αλλά εκείνος προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισραηλινός μέσος, Μπίμπρας Νάτχο, στο PAOK TV
-Για

το αν κατάλαβε πόσο σπουδαίο ήταν για τους φιλάθλους να έρθει στον ΠΑΟΚ: "Ίσως μετά το πρώτο παιχνίδι μου με την ομάδα να καταλάβω την αγάπη τους για την ομάδα".
-Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος με την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος, πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω για αυτό το κοινό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, όλοι μαζί να πάμε ένα μικρό βήμα παραπάνω".
-Για το πρώτο καλωσόρισμα από τον κόσμο στον αγώνα με τον Απόλλωνα: "Πρώτα από όλα πολλά ευχαριστώ, ήταν καταπληκτικό, δεν ένιωθα τίποτα όταν έμπαινα στο γήπεδο. Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος, ευχαριστώ πάρα πολύ".
-Για την πρώτη εντύπωση του από την Τούμπα: "Θέλω να δω γεμάτο αυτό το γήπεδο. Μετά θα σας πω πιο πολλά".
-Για την πρώτη εντύπωση από την ομάδα και τους νέους συμπαίκτες: "Καλή, πολύ καλή. Όταν κερδίζεις 3-0 είναι πάντα καλό και ελπίζω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και όλοι μαζί να προχωρήσουμε".
-Για το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί: "Ελπίζω στο επόμενο ματς".
-Για τις ομάδες που τον πολιόρκησαν και τις προσφορές που είχε τις τελευταίες μέρες πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: "Είχα προτάσεις από ομάδες στην Ευρώπη και μια στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να με προσεγγίσει να πάω στην Αθήνα, αλλά προτίμησα τον ΠΑΟΚ".
-Για την δήλωση που έκανε στο Ισραήλ ότι πάει εκεί που του λέει η καρδιά του: "Ακούω μόνο την καρδιά μου. Όταν ήρθα εδώ αισθάνθηκα σαν να είμαι σε οικογένεια, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν αισθάνεσαι καλά, όλα πάνε καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα