Ασταμάτητη η Μπάγερν, σοκ για Λεβερκούζεν

21:57 12/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: 0-5
Γήπεδο: Ίμτεχ Αρίνα

Πλάκα έκανε στο Αμβούργο η Μπάγερν, καθώς το διέσυρε με 5-0 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Μπάγερν μπήκε δυνατά στο ματς και στο 21ο λεπτό ο Λαμ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μάντζουκιτς από κοντά έγραψε το 1-0. Μάλιστα στο 26' ο Ντάντε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κρόος, έκανε το 2-0 και ουσιαστικά καθάρισε το

ματς από πολύ νωρίς. Στο 4ο λεπτό ο Ρόμπεν βρήκε χώρο κι έκανε το σουτ, με τν Άντλερ να πέφτει και να διώχνει δύσκολα.

Στο 52ο λεπτό ο Τιάγκο έβγαλε όμορφα στον Μάντζουκιτς, που από ιδανική θέση αστόχησε, αλλά στο 54' ο Κρόος έβγαλε όμορφα στον Ρόμπεν, που με σουτ έκανε το 3-0. Στο 74ο λεπτό ο Μάντζουκιτς έκανε το 4-0 εξ επαφής και στο 76΄' ξανά ο Κροάτης με κοντινό σουτ, έγραψε το 5-0.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Λαμ, Ταχ, Βέστερμαν, Γιάνσεν, Ρινκόν, Μπαντέλι (72' Μπούι), Ιλίσεβιτς, Φαν ντερ Φάαρτ (40' Αρσλάν), Τζον, Καλχάνογλου (71' Ζουά)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ (47' Μπόατενγκ), Ντάντε, Αλάμπα, Λαμ (65' Σβαϊνστάιγκερ), Ρόμπεν, Τιάγκο (65' Σακιρί), Κρόος, Γκέτσε, Μάντζουκιτς.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: 0-1 παρ.
Γήπεδο: Μπάι Αρίνα

Αποκλεισμό σοκ από την Καϊζερσλάουτερν, γνώρισε η Λεβερκούζεν, που έχασε με 1-0 στην παράταση.

Στο 14ο λεπτό ο Ρόλφες έβγαλε τη σέντρα, ο Ντερντιγιόκ έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Σίπελ έπεσε κι έδιωξε, αλλά στη συνέχεια και ως το λήξη του πρώτου μέρους, εν υπήρξε άλλη αξιόλογη φάση.

Στο 63ο λεπτό η Καϊζερσλάουτερν είχε το πρώτο της καλό σουτ με τν Ρινγκ και τον Λένο να απομακρύνει, ενώ στο 74' το σουτ του Γένσεν έφυγε λίγο άουτ.

Το ματς πήγε στην παράταση και στο 98ο λεπτό η Καϊζερσλάουτερν είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ καθώς κέρδισε πέναλτι, ωστόσο ο Ιντρίσου αστόχησε. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν κι άλλο και στο 114' ο Γιένσεν έδωσε με όμορφο γκολ της νίκη-πρόκριση στην ομάδα του.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Ντονάτι, Βολσκάιντ, Τοπράκ, Γουαρδάδο, Μπέντερ (66' Χέγκελερ), Ρόλφες, Καν, Σαμ (66' Κάστρο), Σον, Ντερντιγιόκ (34' Κίσλινγκ)

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Σίπελ, Ντικ, Τορεχόν, Σίμουνεκ (111' Χάιντζ), Λεβ, Καρλ, Αλούσι, Ίτεργκαρντ-Γένσεν, Ρινγκ (70' Ιντρίσου), Ματμούρ, Όσεαν (85' Λάκιτς).

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 2-3
Γήπεδο: Rhein-Neckar-Arena

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου πέρασε η Βόλφσμπουργκ, που κέρδισε με 3-2 τη Χοφενχάιμ.

Στο 17ο λεπτό μετά από κόρνερ του Ντε Μπρούιν, ο Πέρισιτς έπιασε την πρώτη κεφαλιά αλλά ο Τρας δεν πρόλαβε την μπάλα, ενώ στο 24' ο Κνότσε έκοψε σωτήρια τον Φιρμίνο. Στο 26ο λεπτό όμως, η Χοφενχάιμ πήρε κεφάλι στο σκορ, καθώς ο Ροντρίγκες με πέναλτι, έκανε το 1-0. Στο 30ο λεπτό ο Κάστελς είπε όχι σε σουτ του Ντε Μπρούιν, ενώ στο 38ο λεπτό, ο Οχς έκανε λάθος, ο Φιρμίνο μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το 1-1. Ωστόσο η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις 5 λεπτά, καθώς στο 43' ο Ροντρίγκες με νέο πέναλτι έκανε το 2-1. Στο 45ο λεπτό ο Άρνολντ βρέθηκε σε ιδανική θέση μέσα στην περιοχή κι έκανε το σουτ, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Στο 53ο λεπτό ο Μπενάλιο βγήκε και πρόλαβε σωτήρια τον Ελιονούσι, ενώ στο 64' η Βόλφσμπουργκ πέτυχαν το 3-1. Ο Πέρισιτς έβγαλε τη σέντρα και ο Ντοστ από κοντά νίκησε τον Κάστελς. Στο 71ο λεπτό οι «λύκοι» έχασαν τον Ρονβτρίγκες με κόκκινη κάρτα, ενώ στο 75' ο Μπενάλιο έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Σκίπλοκ. To τελικό 3-2 για τη Χοφενχάιμ έκανε στις καθυστερήσεις ο Φιρμίνο.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Κάστελς, Στρομπλ, Βέστεργκααρντ, Μπεκ, Σίλε, Πολάνσκι (67' Σκίπλοκ), Ρούντι, Ελιονούσι (60' Μοντέστ), Σαλίχοβιτς, Φόλαντ (82' Χάμαντ), Φιρμίνο.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Οχς (46' Μεντόγιεβιτς), Νάλντο, Ροντρίγκες, Κνόχε, Τρας, Γκουστάβο, Ντε Μπρούιν, Άρνολντ (80' Όλιτς), Πέρισιτς, Ντοστ (73' Σέφερ).

Keywords
Τυχαία Θέματα