«Δεν σχολιάζω τον Αγγέλου»

19:27 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής του Πναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αρνήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Βαγγέλη Αγγέλου για τον Άλεξ Μάριτς, λέγοντας ότι «απαντάω μόνο σε ανθρώπους που η γνώμη τους έχει σημασία».

Αναλυτικά:

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίξεις αμέσως μετά από ένα τελικό. Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί και να είναι έτοιμος. Και ιδιαιτέρως όταν έχεις απέναντι σου μία ομάδα που παίζει εντελώς διαφορετικά από όλες τις άλλες. Σήμερα παίξαμε το... δικό τους παιχνίδι. Και πρέπει να τους συγχαρώ γιατί έπαιξαν πολύ καλά. Και έπαιξαν μπάσκετ, ενώ στο ΟΑΚΑ

πολλές ομάδες έρχονται για να παίξουν με τον χρόνο.Ότι λάθος κάναμε στην αρχή το τιμωρούσαν. Είμαι ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες μου προσπάθησαν. Και στην επίθεση και στην άμυνα. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην Α1 φέτος. Είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα να έχουμε ομάδες όπως το Ρέθυμνο», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια ερωτήθηκε για τα σχόλια του Βαγγέλη Αγγέλου για τον Παναθηναϊκό και τον Μάριτς: «Η άποψη του για μένα είναι μηδενική. Θα ήθελα να σχολιάσω κάτι και για κάποιον που έχει αξία σχολιασμού... Οπότε δεν θέλω να απαντήσω».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ρεθύμνου, Στέργιος Κουφός, τόνισε: «Προέχει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Σε εμάς έχει γίνει καλή διαχείριση ώστε να μπορούμε να κρύβουμε τις αδυναμίες μας και να ανταποκρινόμαστε στα παιχνίδια, αλλά όταν παίζεις με μία ομάδα τέτοιας εμβέλειας μπορεί να σε σμπαραλιάσει. Όμως... δεν μπορείς να γίνεις Κόπερφιλντ για να τα καλύψεις όλα απέναντι σε ένα τέτοιο κλαμπ!Στεναχωρήθηκα για την άμυνα μας και το είπα στα αποδυτήρια. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε ότι είμαστε ομάδα τετράδας και όχι ομάδα που πάει να σωθεί. Ξεκινήσαμε με πολύ χαμηλό μπάτζετ και αν το Μαρούσι ήταν καλύτερο δεν θα ήταν εύκολη ούτε η παραμονή. Εγώ ακολουθώ την βούληση των παικτών. Αν συνεχίσουν να δείχνουν την ίδια διάθεση θα ακολουθήσω και εγώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα