«Δεν θέλουμε να πάμε φυλακή»

18:56 16/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος του κλειστού του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια, Απόστολος Κόντος μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα τω Σπορ» για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την χρησιμοποίησή του από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Εμείς σε καμία περίπτωση δεν αντιδικούμε με την ΑΕΚ. Και δεν υπάρχει αντιπαλότητα με την ΑΕΚ.

Πρέπει, ωστόσο, να αποκαταστήσουμε την αλήθεια με αντικειμενικά κριτήρια. Σε ό,τι αφορά στο καθεστώς του γηπέδου θέλω να ξεκαθαρίσω τούτο: Το γήπεδο είναι δημοτικό, αλλά ο Ιωνικός έχει λόγο, καθώς έχει γίνει δωρεά υπό τρόπους. Το ξέρουν αυτό όλοι. Έχει νομικούς η ΑΕΚ, ας το ελέγξουν. Κανένας δεν μπορεί να μας κατηγορήσει ότι ενεργούμε αυθαίρετα.
Εμείς θέλουμε να εξυπηρετήσουμε την ΑΕΚ και το έχουμε πράξει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν εις βάρος των Τμημάτων μας. Ουδέποτε ζητήσαμε ούτε ευρώ.
Το μόνο που είχαμε πει, όταν γίνονται ζημιές να αποκαθίστανται από την ΑΕΚ. Δεν αδιαφόρησε ποτέ η ΑΕΚ αλλά αποκατάσταση εκατό τοις εκατό των ζημιών δεν έγινε ποτέ. Δεν είναι αυτό το θέμα μας όμως. Το πρόβλημα το προκαλεί το έγγραφο της ΔΕΑΒ, που αναφέρει ότι το κλειστό γυμναστήριο Ιωνικός-Ζαχαρίας Αλεξάνδρου δεν πληροί τις προϋποθέσεις για αγώνες της ΑΕΚ. Είναι τουλάχιστον ατυχές να εμφανίζουμε τον Ιωνικό, στους αγώνες του οποίου παίζουμε «μεταξύ μας», άντε με σαράντα-πενήντα άτομα, ότι ευνοείται έναντι της ΑΕΚ, η οποία στους αγώνες έχει στο γήπεδο 1500 άτομα. Από την στιγμή που υπάρχει το έγγραφο κανείς πρόεδρος δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη. Δηλαδή, τι πρέπει να γίνει; Να θρηνήσουμε θύματα; Εμείς θα στείλουμε το έγγραφο στον δήμο και αν θέλει ας το ζητήσει και η ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα