Διάψευση για Μέσι στην Παρί

17:59 29/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ένα... αστείο δημοσίευμα έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρει να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα.
«Ο Μέσι είναι ένας φανταστικός παίκτης. Διάβασα κάποια στιγμή ότι θα έρθει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αν έχετε εσείς τα χρήματα για να τον φέρετε στο Παρίσι και να του προσφέρετε συμβόλαιο,

κάντε το. Με ρωτάτε αν υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιηθεί το... όνειρο του να έρθει ο Μέσι στην ομάδα; Όχι, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα αποκτήσει ποτέ τον Μέσι. Αν δεν υπήρχαν όρια, θα τον αποκτούσαμε. Δεν έρχεται όμως εδώ, γιατί υπάρχουν συγκεκριμένα όρια. Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα ως έχει», τόνισε στην εφημερίδα «L' Equipe» ο Αλ-Κελαϊφί.
Την Τρίτη η γνωστή αθλητική εφημερίδα της Γαλλίας είχε δημοσιεύσει ρεπορτάζ βάσει του οποίου η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμαζόταν να προσφέρει 250 εκατομμύρια ευρώ στη Μπαρτσελόνα για τον Μέσι. Ένα δημοσίευμα που διέψευσε στην ίδια εφημερίδα ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα