Διαψεύδουν στην Ρεάλ τα σενάρια «εμφυλίου»

11:51 23/1/2012 - Πηγή: AEK365

"Φωτιές" άναψε στην Ρεάλ Μαδρίτης η αποκάλυψη του έντονου διαλόγου που είχε ο Σέρχιο Ράμος με τον Ζοσέ Μουρίνιο στην προπόνηση και πολλοί έσπευσαν να πουν πως οι παίκτες είναι χωρισμένοι σε δυο στρατόπεδα. Ο Ίκερ Κασίγιας με τον Μαρσέλο έσπευσαν να διαψεύσουν τα σενάρια περί κακών σχέσεων.

Ο Κασίγιας, που είναι και αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο τόνισε για τις σχέσεις των Ισπανών παικτών με τους Πορτογαλοβραζιλιάνους συμπαίκτες τους: "Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν από τους συμπαίκτες μου. Μπορεί μια μέρα να νευριάσω εγώ

κάποιον και κάποια άλλη κάποιος να νευριάσει εμένα. Όλα υπάρχουν μέσα στο ποδόσφαιρο. Οι σχέσεις των Ισπανών με τους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι πολύ καλές και δεν χρειάζεται ο κόσμος να πιστεύει τα όσα λέγονται". Όσο για το δημοσίευμα της "MARCA" που αποκάλυψε το επεισόδιο του Σέρχιο Ράμος με τον Μουρίνιο, ο Κασίγιας δήλωσε: "Είναι φυσικό που θέλετε να μάθετε. Ωστόσο, καλύτερα να ρωτήσετε την εφημερίδα που δημοσίευσε την ιστορία. Δεν είμαστε εδώ για να πούμε αν είναι αλήθεια ή ψέμα. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε με τους δημοσιογράφους του συγκεκριμένου Μέσου".
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου μπακ χαφ, Μαρσέλο ο οποίος δήλωσε: "Δεν υπάρχει διχόνοια μέσα στην ομάδα. Έχουμε δείξει ότι είμαστε όλοι μαζί για το καλό της ομάδας και ακούμε όσα μας λέει ο προπονητής".

Keywords
Τυχαία Θέματα