Διπλό με Ριμπερί η Μπάγερν

18:41 21/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ - 32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ρέιν Νεκάρ Αρένα

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να βγει στην Ευρώπη πήρε σε αυτή την αγωνιστική η Λεβερκούζεν που επικράτησε με 1-0 της Χοφενχάιμ εκτός έδρας. Τίποτα το ιδιαίτερο στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη. Η «Χόφε» μετά το πρώτο 25λεπτο ανέβασε κάπως την απόδοση της, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει.

Στο 30' σκόραρε με τον Σίπλοκ, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε. Κακό το ματς και στην επανάληψη με τις δύο ομάδες να κοιτάνε περισσότερο την άμυνα της. Η καλύτερη ευκαιρία που είχαμε ήταν για την Χοφενχάιμ όταν ο Βούκσεβιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λενό. Τελικά με ένα γκολ του Σούρλε, απο το πουθενά, στο 79' η Λεβερκούζεν άνοιξε το σκορ και πήρε τη νίκη.

ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ: Στάρκε, Μπεκ, Βέστεγκαρντ, Κόμπερ, Τζόνσον, Βέις, Ρούντι, Βούκσεβιτς, Σαλίχοβιτς, Μπάμπελ (67' Μ' Λάπα), Σίπλοκ (81' Μουσόνα).

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λενό, Τσόρλουκα, Φρίντριχ, Τοπράκ, Κάντλετς, Κάστρο, Μπέντερ (59' Μπάλακ), Μπαρνέτα, Ορτέγκα (83' Οτσίπκα), Σούρλε (89' Κοχρ), Κίσλινγκ.


ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Βέζερ

Ζωντανή στην μάχη του τίτλου παραμένει η Μπάγερν Μονάχου η οποία επικράτησε με 2-1 της Βέρντερ και έτσι βρίσκεται στο -5 απο την κορυφή. Στους Βαυαρους ανηκε η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία με ένα σουτ του Πέτερσεν στο 18'. Πέντε λεπτά αργότερα οι «πράσινοι» απάντησαν με πλασέ του Πιζάρο, ωστόσο ο Περβουβιανος φορ δεν βρήκε στόχο. Το πρώτο μέρος έκλεισε μια καλή φάση για την Μπάγερν με τον Κροάτη άσο, Όλιτς. Στην επανάληψη το ματς ήταν μοιρασμένο και η Μπάγερν στο 49' «άγγιξε» το γκολ όταν είχε καλή ευκαιρία με τον Σβαινστάιγκερ. Ένα λεπτό μετά ο Νόιερ είπε όχι σε σουτ του Πιζάρο, ενώ η Βέρντερ κατάφερε να σκοράρει στο 50 όταν ο Νάλντο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά απο προσπάθεια των Χουνούζοβιτς και Πιζάρο. Στο 74' οι «πράσινοι» άγγιξαν και δεύτερο γκολ με τον Ρόζενμπεργκ. Η Μπάγερν κατάφερε να ισοφαρίσει καθώς ο Νάλντο στο 75' πέτυχε αυτογκόλ , μετά απο προσπάθεια του Ριμπερί και έγραψε το 1-1. Οι Βαυαροί όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με γκολ του Φρανκ Ριμπερί στο 90' διαμόρφωσαν το τελικό 2-1 και πήραν μεγάλο διπλό.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βίζε, Στεβάνοβιτς, Άφολτερ, Νάλντο, Σμιτς, Τρίμπουλ, Χουνούζοβιτς, Χαντ, Τρινκς (68' Αρναούτοβιτς), Ρόζενμπεργκ (81' Φούλκουργκ), Πιζάρο.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ραφίνια, Τίμοστσουκ, Λουίς Γκουστάβο, Κοντέντο, Σβαινστάιγκερ, Πράνιτς (64' Ριμπερί), Ουσάμι, Μίλερ, Όλιτς (64' Κροος), Πέτερσεν (70' Γκόμες).

ΝΥΡΕΝΒΕΡΓΗ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ίζι Κρέντιτ

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν σε αυτή την αγωνιστική Νυρενβέργη και Αμβούργο που έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Κακό ματς στο πρώτο μέρος χωρίς ρυθμό και με ελάχιστες καλές φάσεις. Στο 13' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κεφαλιά του Σον, ενώ στο 26' οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Πέκχαρντ. Με τον καλύτερο τρόπο για το Αμβούργ

Keywords
Τυχαία Θέματα