Διπλό τίτλου!

00:02 3/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ίγουντ Παρκ

Τεράστια νίκη που την φέρνει στην κορυφή και στο +5 απο την δεύτερη Σίτι πήρε η Γιουνάιτεντ. Οι «Κοκκινοι Διαβολοι» επικράτησαν με 2-0 της Μπλάκμπερν στο «Ίγουντ Παρκ» και έκαναν ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο. Στην ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανηκε η πρώτη καλή φάση στο ματς όταν στο 5' ο Ρούνει βρήκε τον «Τσιτσαρίτο» Ερνάντες, εκείνος σούταρε αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 11' οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το

γκολ όταν ο Βαλένσια σέντραρε και ο Ερνάντες είχε δοκάρι με προβολή απο κοντά. Έξι λεπτά αργότερα τα «Ρόδα» απάντησαν στις ευκαιρίες όταν ο Χόιλετ έπιασε ένα πολύ καλό σουτ αλλά ο Ντε Χέα του είπε «όχι». Απο εκεί και πέρα το ματς δεν είχε μεγάλες ευκαιρίες και έχασε τον ρυθμο του. Η Γιουνάιτεντ είχε την κατοχή της μπάλας, είχε σωστή κυκλοφορία όμως δεν μπορούσε να απειλήσει τον Ρόμπινσον. Στο 46' μάλιστα η Μπλάκμπερν έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ. Ο Όλσον έπιασε ένα σουτ και ο Ντε Χέα έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Ν' Ζονζί με κεφαλιά ούτε εκείνος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ισπανό τερματοφύλακα. Στην επανάληψη η εικόνα στο ματς δεν άλλαξε , η Γιουνάιτεντ πίεζε και... έψαχνε το γκολ. Στο 53' ο Ρούνει είχε ένα καλό σουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 55' δεν μπόρεσε να νικήσει με φάουλ τον Ρόμπινσον. Στο 59' η Μπλάκμπερν είχε πολύ καλή ευκαιρία με τον Γιακούμπου Αγιεγκμπένι, ο οποιος απο εξαιρερική θέση σούταρε άουτ. Στο 67' οι «Κόκκινοι Διαβολοι» έφτασαν κοντά στο γκολ , όταν ο Γκιγκς έβγαλε σέντρα απο τα αριστερά αλλά ο Έβανς με το κεφάλι απο κοντά κατάφερε να στείλει την μπάλα προς τα πίσω! Η «λύτρωση» για τον Σερ Άλεξ και τους παίκτες του ήρθε στο 81' όταν η μπάλα έφτασε στον Αντόνιο Βαλέντσια και εκείνος απο πολύ πλάγια με ένα απίστευτο σουτ, με εξωτερικό φάλτσο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μπλάκμπερν. Όλα τελείωσαν στο 85' όταν ο Άσλει Γιανγκ με υπέροχο γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Ρόμπινσον,Μάρτιν Όλσον, Νταν, Ορ, Χάνλεϊ, Λόου, Πέντερσεν, Ενζονζί, Μάρκους Όλσον, Αγιεγκμπένι, Χόιλετ.

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Φέρντιναντ, Εβρά, Έβανς, Ράφαελ, Τζόουνς (63' Γκιγκς), Κάρικ, Βαλέντσια, Σκόουλς (79' Γιανγκ), Ρούνεϊ, Ερνάντες (61' Γουέλμπεκ).

Keywords
Τυχαία Θέματα