Δώνης: Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας

08:04 8/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στις δυο τελευταίες αγωνιστικές, με Μακάμπι στο "ΓΣΠ" και Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη, ο ΑΠΟΕΛ θα τα δώσει όλα για όλα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League μετά το 2-1 επί της Μπορντό, με τον Γιώργο Δώνη να κάνει λόγο για μια τεράστια νίκη κόντρα στην γαλλική ομάδα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "ΓΣΠ", ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ τόνισε:

"Ήταν μια σημαντική νίκη, μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Κάναμε ένα βήμα μπροστά σε κάποια πράγματα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και θα εξηγήσω γιατί. Μπήκαμε με κακή ψυχολογία στα αποδυτήρια, τους έβαλα τις φωνές για την ισοφάριση, άκουσαν πολλά από εμένα. Έδειξαν χαρακτήρα και άλλαξαν την ροή του αγώνα, μας αδικεί το σκορ. Είχαμε ηρεμία, καλή ισορροπία στην αμυντική λειτουργία, βγάλαμε πολλές φάσεις και από τον άξονα και από τα πλάγια.
Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Πρέπει να βελτιωθούμε στις στατικές φάσεις, το δουλεύουμε αυτό στην προπόνηση και χρειάζεται περισσότερη υπευθυνότητα. Είμαι ένα μήνα στην ομάδα, μέρα με τη μέρα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, δεν μου αρέσει η ευθεία γραμμή, δηλαδή εμείς πρέπει να επηρεάζουμε το παιχνίδι αντιδρώντας σωστά".
Για τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει πλέον ο ΑΠΟΕΛ, ο Δώνης δήλωσε: "Εμείς θα δούμε πρώτα το παιχνίδι με την Μακάμπι. Αν την κερδίσουμε θα είμαστε δεύτεροι, θα έχουμε το πλεονέκτημα και θα πάμε για την μάχη στην Φρανκφούρτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα