«Εμπειρίες και κέρδη»

20:47 4/6/2012 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο τουρνουά του Ευρωπαϊκού Λιγκ στο Μπρνο ολοκληρώθηκε με τις αθλήτριες της Εθνικής να εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την νίκη κόντρα στο Ισραήλ αλλά και τις εμπειρίες που απέκτησαν απέναντι σε δυνατές ομάδες όπως οι Τσεχία και Ολλανδία.

Τέσσερις από αυτές μίλησαν στο volleyball.gr, κάνοντας τον δικό τους απολογισμό.

Κατερίνα Γιώτα: «Δώσαμε δύσκολα παιχνίδια με πολύ καλές ομάδες. Κάναμε καλές εμφανίσεις, πήραμε μία νίκη και πιστεύω πως στο επόμενο τουρνουά θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτερες».

Ιζαμπέλα Ιβάνοβα: «Ήταν ένα εποικοδομητικό τουρνουά για μας. Πέρα από τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγώνων, πήραμε εμπειρίες και είχαμε τη δυνατότητα να δεθούμε περισσότερο ως ομάδα. Οι αντίπαλοι μας βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και εμείς νικήσαμε το Ισραήλ που ήταν στα μέτρα μας. Ελπίζουμε στα επόμενα τουρνουά να παρουσιάσουμε νέα βελτίωση».

Ευαγγελία Χαντάβα: «Η ομάδα μας όσο πάει και βελτιώνεται. Παίζουμε με δύσκολους αντιπάλους και αυτό μας βοηθά. Ελπίζω στη συνέχεια να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτερες».

Στέλλα Χριστοδούλου: «Είναι πολύ σημαντικό για μας να αντιμετωπίζουμε δυνατές ομάδες. Μέσα από την τριβή με αυτές τις ομάδες θα προσπαθήσουμε να τις πλησιάσουμε. Έκλεισε καλά το τριήμερο για μας με τη νίκη επί του Ισραήλ, το θέλαμε πολύ. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα