«Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας»

22:22 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος από τη συγκομιδή του ΠΑΟΚ στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά όχι από τη συνολική εικόνα της ομάδας εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης.«Είπαμε ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, να εκμεταλλευτούμε κάποια στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι. Είναι ικανοποιητική η συγκομιδή του πρώτου γύρου, αλλά για να κάνουμε αυτό που θέλω έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας».

Την αλλαγή του συστήματος: «Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι όποιο σύστημα και αν ακολουθήσουμε υπάρχουν τα ίδια θετικά και τα ίδια αρνητικά

στοιχεία. Δεν διαφοροποιείται τίποτα πέρα από τις τοποθετήσεις των παικτών».

Το αν η εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η καλύτερη δυνατή: «Δεν θεωρώ ότι ήταν κάτι ιδιαίτερο, πέρα από μία σοβαρή εμφάνιση. Βλέπω από την πρώτη μέρα πράγματα. Για να φτάσει να παίζει η ομάδα το ποδόσφαιρο που θέλω έχει δρόμο μακρύ. Όλοι πρέπει να κάνουν περισσότερη υπομονή».

Την ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου: «Από τη στιγμή που ήρθα, ήξερα τα προβλήματα. Δεν ήξερα ότι θα έρθει ο κ. Σαββίδης. Ήξερα με τι δεδομένα έπρεπε να δουλέψουμε, αλλά είμαστε τυχεροί που έχουμε πλέον έναν ιδιοκτήτη. Μπαίνουμε σ΄ έναν διαφορετικό κύκλο. Η ομάδα έχει καταφέρει πράγματα. Θα θέλαμε να μπορούσαμε να συνεχίσουμε στο Europa League γιατί είναι μια αποτυχία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Να εκμεταλλευτούμε τα δεδομένα αλλά σε μία δύσκολη μεταγραφική περίοδο. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, αν καταφέρουμε αυτό που θέλουμε, θα ανοίξουμε σαμπάνιες. Έχουμε θέσει τους μεταγραφικούς στόχους, έχουμε καλή συνεργασία, γίνονται ταξίδια, παρακολουθούμε παίκτες».

Τον αγωνιστικό στόχο: «Να προσεγγίσουμε τις προτεραιότητές μας, πολλοί θέλουν δεύτερη θέση, εμένα με ενδιαφέρει η πρώτη στα πλέι οφ».

Τον Χακόμπο: «Έχει πρόβλημα στον προσαγωγό, έκανε μεγάλη προσπάθεια. Η θέση μου ήταν να βγει στο ημίχρονο, ο ίδιος επέμενε να μείνει στο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα