Ευτυχισμένος οπαδός ο Ντελ Πιέρο

16:12 13/8/2012 - Πηγή: AEK365

Για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο δεν ήταν παρών σε τελικό όπου αγωνίζεται η Γιουβέντους ωστόσο ο έμπειρος επιθετικός δεν κρύβει ότι πανηγύρισε σαν οπαδός την επικράτηση της αγαπημένης του ομάδας επί της Νάπολι με 4-2 στην παράταση στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ που έγινε στο Πεκίνο.

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Ντελ Πιέρο έγραψε: "Το Σάββατο έκανα ένα ταξίδι στο χρόνο. Γύρισα 20 χρόνια πίσω, όταν ήμουν μόνο ένας οπαδός της Γιουβέντους. Και

σαν οπαδός παρακολούθησα τον αγώνα, πανηγυρίζοντας στα γκολ μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης, ξεσπώντας από χαρά με την ανατροπή και τη νίκη. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στη Νάπολι που έπαιξε πολύ καλά και απέδειξε πως άξιζε να βρίσκεται στον τελικό. Η ομάδα του νότου θα είναι από τις πρωταγωνίστριες της επόμενης χρονιάς".
Ο Ντελ Πιέρο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Τζιανλουίτζι Μπουφόν ο οποίος αφιέρωσε στον πρώην συμπαίκτη του την κατάκτηση του τροπαίου: "Ο Τζίτζι είναι ένας πραγματικός φίλος και η αφιέρωσή του με εξέπληξε και με συγκίνησε. Απέδειξε πως το σπουδαιότερο επίτευγμά μου στα χρόνια που έπαιξα στην ομάδα είναι οι σχέσεις μου με τους συμπαίκτες μου. Ευχαριστώ φίλε για την αφιέρωση, είμαι ευτυχισμένος που σήκωσες εσύ το κύπελλο και είμαι σίγουρος πως θα είναι το πρώτο από πολλά που θα ακολουθήσουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα