«Είμαι πολύ αισιόδοξος...»

19:01 11/1/2013 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας είναι ο Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος πιστεύει πως στην πορεία η Κέρκυρα θα βελτιωθεί.


Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τον απολογισμό μέχρι τώρα: «Να ευχηθώ κι εγώ καλή χρονιά, με υγεία. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους τους Έλληνες και, βεβαίως, και για το ποδόσφαιρο. Όσον αφορά στην ομάδα μας, συμφωνώ σχεδόν σε όλα με τον προπονητή μου. Είχαμε μια ανοδική πορεία, ο

τελευταίος μήνας, όμως, ήταν πολύ δύσκολος. Δεν μ' αρέσει να προδικάζω - υπάρχουν, άλλωστε, ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Εμείς οι ίδιοι ήμαστε όταν η ομάδα πήγαινε καλά, εμείς οι ίδιοι που τον τελευταίο μήνα κάναμε αυτές τις ήττες και πέσαμε σε εκτίμηση στα μάτια πολλών. Δουλεύουμε σκληρά, κουραζόμαστε πάρα πολύ και είναι κρίμα να μην το δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα το πράξουμε από εδώ και στο εξής. Έχουμε μέλλον» είπε.

Για τη βαθμολογική θέση: «Ξέρω ότι είμαστε στην τελευταία θέση, αλλά αυτό μπορεί να μη λέει και τίποτα. Νομίζω ότι θα βουλώσουμε κάποια στόματα στο τέλος, όπως έγινε και πέρυσι και όλα θα πάνε καλά. Για το ματς με τον Αστέρα, γνωρίζουμε όλοι ότι είναι πολύ δύσκολο. Αλλά, όπως είπε και ο κόουτς, όλα τα ματς από εδώ και πέρα, είναι δύσκολα. Και θα τα δώσουμε όλα. Θα παίζουμε σε κάθε ματς σαν να είναι τελικός»

Για το αν υπάρχει πίεση: «Είναι λογικό να υπάρχει πίεση, όταν είσαι στην τελευταία θέση. Ο προπονητής φροντίζει να μας αποφορτίζει, αλλά όταν είσαι ποδοσφαιριστής και ξέρεις ότι ''καίγεσαι'', είναι αναμενόμενο να παίζεις με άγχος. Κι αυτό δεν είναι εύκολο. Όλοι, όμως, καλό είναι να το συνηθίσουμε» τόνισε.

Για το ματς με τον Αστέρα: «Ο Αστέρας είναι φορμαρισμένος. Υπήρξα παίκτης του, ξέρω ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ και ''παικτικά'' δείχνει μια ποιότητα. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές, είναι δουλεμένη ομάδα, για χρόνια, αλλά, από εκεί και πέρα, θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλα. Σίγουρα, πρέπει να προσέξουμε τους επιθετικούς του Αστέρα, που είναι καλοί. Αλλά πρέπει να παίξουμε κι εμείς το παιχνίδι μας, να κάνουμε ευκαιρίες, γκολ, να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το ρόλο που πρέπει να έχουν οι παλαιότεροι της ομάδας: «Η Κέρκυρα διαθέτει και κάποιους παίκτες με εμπειρία και καλά θα κάνουμε εμείς, οι πιο παλιοί, να μεταφέρουμε αυτό το κλίμα αισιοδοξίας στα νέα τα παιδιά. Ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο β' γύρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα