«Είμαστε συνεπείς με το γήπεδο»

14:05 18/11/2011 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Eπικοινωνήσαμε με τον Νίκο Γεωργαντζόγλου σχετικά με το δημοσίευμα, που αφορά στον κίνδυνο έξωσης της ΑΕΚ από το κλειστό της Ζωφριάς. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ ήταν κατηγορηματικός, ότι έχουν τηρηθεί τα συμφωνηθέντα. Εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει ρήξη με τον δήμο Φυλής, αλλά αποκάλυψε ότι υπάρχουν γήπεδα, οι υπεύθυνοι των οποίων επιθυμούν να φιλοξενήσουν τη «Βασίλισσα».

Ο κ. Γεωργαντζόγλου μας είπε κατά λέξη: «Η ΑΕΚ

δίνει μια μεγάλη μάχη για να επιστρέψει εκεί που της αξίζει και είμαστε όλοι, διοίκηση, στελέχη, προπονητές, παίκτες, κόσμος προσηλωμένοι σ' αυτό τον στόχο. Είναι κρίμα ειδικά αυτή την εποχή να λέγονται από κάποιους ανακρίβειες και να προκαλούνται προβλήματα. Εμείς, ως ΑΕΚ, είμαστε απολύτως συνεπείς στις συμβατικές υποχρεώσεις μας προς τον δήμο. Μέχρι και για εμφανίσεις για την ομάδα γυναικών του ΔΑΣΑΛ έχουμε πληρώσει. Πληρώνουμε λογαριασμούς που αφορούν στη λειτουργικότητα του γηπέδου και στη καθημερινότητα».

Και συμπλήρωσε: «Είχαμε μιλήσει για κάποια βαψίματα και για κάποια καθίσματα, για κάποιες βελτιώσεις στο γήπεδο, αλλά δεν είχαμε βάλει χρονοδιάγραμμα. Δεν είχαμε πει θα τα κάνουμε τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι κάνουμε μια τιτάνια προσπάθεια. Και ασχολούμαστε τώρα μ' αυτά τα θέματα; Να σας πω κάτι; Υπάρχουν κι άλλα γήπεδα, οι υπεύθυνοι των οποίων παρακαλάνε να πάει εκεί η ΑΕΚ! Θέλω να πιστεύω, όμως, ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν νομίζω, ότι ο δήμος Φυλής θέλει να διώξει την ΑΕΚ από τη Ζωφριά».

Keywords
Τυχαία Θέματα