Έκκληση Χιμένεθ για μεταγραφές

15:02 7/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μανόλο Χιμένεθ πέτυχε το θαύμα και κατάφερε να κρατήσει την Σαραγόσα στην Primera Division ωστόσο ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ βλέπει ότι έχει μείνει με μόλις εννέα ποδοσφαιριστές και για αυτό απεύθυνε έκκληση προς την διοίκηση για μεταγραφές μεν, συνετές δε.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Σαραγόσα τόνισε: "Δεν θα κάνουμε μεταγραφές, απλώς για να κάνουμε, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σωστή σειρά. Αυτή την στιγμή

είμαι ικανοποιημένος με τους παίκτες που έχουμε, αλλά σε ένα σύλλογο όπως η Σαραγόσα δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Θα πρέπει να δούμε κάθε λεπτομέρεια πριν υπογράψει κάποιος παίκτης, ώστε να μην δίνουμε χρήματα έτσι. Χρειάζεται να κρατήσουμε κάποιους παίκτες να μας βοηθήσουν, επειδή έχουμε μόνο 8 ή 9 και χρειαζόμαστε 18 ή 19".
Παράλληλα ο Χιμένεθ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για την πολιτική της διοίκησης την περασμένη σεζόν λέγοντας: "Χωρίς να θέλω να μπω σε ονοματολογία νομίζω πως δεν έγιναν σωστές κινήσεις από τον σύλλογο και το παράδειγμα είναι πως τελειώσαμε την σεζόν με εννέα παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα