«Έκραξε» Ντρογκμπά ο Χάινκες

08:12 19/5/2012 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο το βράδυ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα είναι από τους μεγαλύτερους κινδύνους που θα έχει να αντιμετωπίσει η Μπάγερν Μονάχου με τον Γιούπ Χάινκες να αναγνωρίζει την ικανότητα του επιθετικού της Τσέλσι και στο αγωνιστικό αλλά και στο... θεατρικό κομμάτι.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του τελικού στην "Αλιάντζ Αρίνα", ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Ο Ντρογκμπά, αποδεδειγμένα στην πάροδο των χρόνων, αποτελεί έναν από τους πιο επικίνδυνους επιθετικούς

στην Premier League. Μπορεί να σκοράρει όποτε θέλει. Απλά μερικές φορές το... παρακάνει. Γίνεται ένας εξαιρετικός θεατρίνος μέσα στον αγωνιστικό χώρο".
Αντίθετα, ο Χάινκες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της Τσέλσι, τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο: "Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε πως ο Ντι Ματέο κατάφερε να οδηγήσει την Τσέλσι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Με πολύ ήρεμη προσέγγιση και τακτική, βελτίωσε την εικόνα της ομάδας, την σχέση των παικτών μεταξύ τους αλλά και μαζί του και η ομάδα βγάζει προς τα έξω μια αρμονία. Έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναγκαστικά να υπάρξουν συνέπειες βάσει αποτελέσματος στον τελικό. Μια ομάδα θέλει προπονητή με διάρκεια. Δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει ή να φέρει αντίρρηση στο γεγονός πως πρέπει να παραμείνει στον πάγκο της Τσέλσι. Αν ήμουν ο Αμπράμοβιτς, θα τον κρατούσα"

Keywords
Τυχαία Θέματα