Κάνει κουμάντο στην Καταλονία

15:05 7/12/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Λος Κάρμενες

Γκέλα για τη Βαλένθια, που κόλλησε στ 1-1 μέσα στην έδρα της Γρανάδα.

Στο 8ο λεπτό, το σουτ του Πίτι σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια η Βαλένθια ήταν πολύ καλύτερη και πίεσε.

Τελικά οι «νυχτερίδες» κατάφεραν να πετύχουν το γκολ στο 87ο λεπτό με τον Νεγρέδο. Ωστόσο στο 86' αποβλήθηκε ο Αλκαθέρ και τρία λεπτά αργότερα ο Σασές έκανε το 1-1.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Μουρίγιο, Κάρλος, Ιτούρα, Ρίκο, Πίτι, Φολκιέ, Κόρδοβα (68'

Σασές), Ελ Αράμπι

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Μουστάφι (75' Βέθο), Μπαραγάν, Γκαγιά, Οταμέντι, Φουέγο, Γκόμες, Παρέχο, Ροδρίγο (81' Αλκαθέρ), Νεγρέδο, Φεγκουλί (72' Ντε Πολ)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 4-0
Γήπεδο: Μαδριγάλ

Μεγάλη νίκη με 4-0 πήρε η Βιγιαρεάλ κόντρα στη Σοδιεδάδ.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς τη μεγάλη φάση αλλά η επανάληψη ήταν όλα τα λεφτά.

Η Βιγιαρεάλ μπήκε πολύ δυνατά και στο 64ο λεπτό έκανε το 1-0 με τον Μπρούνο Σοριάνο, ενώ στο 73' ο Τσερίσεφ έκανε το 2-0. Στο 80' ο Μόι Γκόμεθ έγραψε το 3-0 και έξι λεπτά μετά, ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο, Γκάμπριελ, Ρουίς, Κόστα, Τριγκέρος, Μπρούνο (84' Μίνα), Ντος Σάντος, Τσερίσεφ (82' Μορένο), Βιέτο, Ούτσε (75' Μόι Γκόμεθ)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Θουμπικαράι, Ντε Λα Μπέγια, Ι.Μαρτίνεθ, Ανσοτέγι, Κ.Μαρτίνεθ, Πάρδο (65' Κάστρο), Γκρανέρο, Θουρουτούθα (77' Φινμπόγκασον), Πριέτο, Κανάλες (88' Ερβίας), Βέλα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 5-1

Γήπεδο: Καμπ Νου

Καθάρισε το ντέρμπι της Καταλονίας με την Εσπανιόλ η Μπαρτσελόνα (5-1) και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από τη Ρεάλ. Χατ τρικ ο Μέσι.

Η Εσπανιόλ ήταν πιο κινητική στα πρώτα λεπτά, έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 8ο λεπτό με τον Βάσκεθ και στο 13' ο Σέρχιο Γκαρθία, έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενουμένους. Στο 28ο λεπτό ο Καϊσέδο αστόχησε από ιδανική θέση, ενώ στο 30' ο Μέσι σημάδεψε το δοκάρι του Κασίγια. Και τελικά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Μέσι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, φέρνοντας έτσι το σκορ στα ίσα.

Η Μπάρτσα μπήκε φουριόζα στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό ο Μέις έκανε το 2-1, ενώ στο 53' ο Πικέ έγραψε το 3-1. Το 4-1 έκανε στο 78ο λεπτό ο Πέδρο ενώ στο 81΄' ο Μέσι με πανέμορφο γκολ διαμόρφωσε το 5-1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Μπούσκετς (83' Ματιέ), Ράκιτιτς (65' Ινιέστα), Τσάβι, Μέσι, Σουάρες (70' Πέδρο), Νεϊμάρ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Γκονζάλεθ, Αρμπίγια, Μπερτράντ (83' Αμπραχάμ), Φουέντες, Κάνιας (60' Μορένο), Σεβίγια, Σάντσεθ, Βάσκεθ, Καϊσέδο (71' Στουάνι), Γκαρθία.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΣΕΒΙΛΛΗ 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: VALLECAS
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Σεβίλλη που πέρασε από το "Βαγιέκας" επικρατώντας 1-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μπόκα μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Κολομβιανός πέτυχε το 10ο γκολ του στο πρωτάθλημα όταν εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία του αμυντικού Αμάγια και του τερματοφύλακα Άλβαρεζ, και πλάσαρε για το 0-1.
Στο 19' η Σεβίλλη είχε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ όταν ο Βιτόλο βρέθηκε απέναντι από τον Άλβαρεζ αλλά δεν κατάφερε να τον "κρεμάσει". Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλή ευκαιρία για το 0-2 με Εμπιά και Φιγκουέρας με τη Ράγιο να φτάνει κοντά στην ισοφάριση στο 85ο λεπτό αλλά η κεφαλιά του Μανούτσο έφυγε άουτ.
Η Σεβίλλη κράτησε το υπέρ της 1-0 μέχρι το τέλος παρόλο που από το 87ο λεπτό έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Καρίσο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ομάδα του Έμερι σκαρφάλωσε στη 3η θέση και περιμένει το αποτέλεσμα της Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι της Βαρκελώνης κόντρα στην Εσπανιόλ.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Άλβαρεζ, Αμάγια, Ινσούα, Μπα (62' Χοσαμπέντ), Κίνι, Μπαένα (60' Μανούτσο), Τρασόρας, Κακουτά, Ακίνο (81' Μορένο), Μπουένο, Μπαπτιστάο
ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Φιγουέιρας, Καρίσο, Παρέχα, Αντούχαρ, Κριχόβιακ (72' Αρίμπας), Ρέγιες (62' Βιδάλ), Μπανέγκα, Βιτόλο, Εμπιά, Μπάκα (82' Γκαμέιρο)

Keywords
Τυχαία Θέματα