Ένοχος για στημένα ο πρόεδρος της Φενέρ

22:04 17/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση έκανε μερικώς δεκτή την ετυμηγορία τοπικού δικαστηρίου από τον Ιούλιο του 2012, με την οποία καταδικάζονταν 93 άτομα, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ. Ο Γιλντιρίμ είχε προφυλακιστεί για ένα χρόνο, ενώ είχαν συλληφθεί μάνατζερ, πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές ομάδων στο πλαίσιο δύο ξεχωριστών ερευνών.
Το 2012, ο ισχυρός άντρας του τουρκικού συλλόγου είχε ασκήσει έφεση κατά της αρχικής απόφασης που τον καταδίκαζε σε 6 χρόνια και 3 μήνες φυλάκιση για στημένα παιχνίδια στη Süper Lig και τον σχηματισμό οργάνωσης γι' αυτόν

τον σκοπό.
Η δικαστική απόφαση απαγορεύει στον Γιλντιρίμ να εργάζεται στον σύλλογο και γι' αυτό τον αναπληρώνει άμεσα ο αντιπρόεδρος, ενώ σε ένα μήνα θα διεξαχθούν εκλογές. Ο ιδιοκτήτης της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στη Γαλλία με την οικογένειά του, έχει τη δυνατότητα για μία τελευταία έφεση, αλλά εάν καταδικαστεί, τότε θα επιστρέψει στη φυλακή και θα καθαιρεθεί από πρόεδρος του συλλόγου.
Η Φενέρμπαχτσε, όπως κι η Μπεσίκτας, είχαν τιμωρηθεί από την UEFA με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η μεν πρώτη για 3 σεζόν με αναστολή στον τελευταίο χρόνο, η μεν δεύτερη με 2 σεζόν και τον δεύτερο με αναστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα