Έπαθαν πλάκα με τον κόσμο παίκτες και Λίνεν!

23:02 18/11/2012 - Πηγή: AEK365

Και άλλες φορές είχε η ΑΕΚ κόσμο σε εκτός έδρας ματς. Και σε άλλα ματς είχε ίδιο αριθμό, ίσως και περισσότερο. Ωστόσο, η σημερινή παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στην Βέροια ήταν ξεχωριστή… Το ένιωσαν οι παίκτες της ΑΕΚ πριν καν αρχίσει το παιχνίδι. Με την ομάδα τελευταία στην βαθμολογία και 1.002 προβλήματα, οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης είδαν μπαίνοντας

για προθέρμανση το πέταλο να είναι… κιτρινόμαυρο.
Από εκείνο το λεπτό μέχρι να μπουν οι παίκτες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, οι περισσότεροι από 1.000 ΑΕΚτζήδες δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν. Η εξέλιξη του αγώνα… βοήθησε, αλλά πολύ πριν τα γκολ το πάρτι στην κερκίδα είχε αρχίσει για τα καλά.
Ασταμάτητο τραγούδι για την ΑΕΚ, στήριξη στους παίκτες και αποθέωση στο φινάλε και ρυθμικά το όνομα του Λίνεν προς το τέλος του ματς, συνθέτουν το… παζλ του «κιτρινόμαυρου» λαού της ΑΕΚ σήμερα στην Βέροια.
Οι παίκτες της ΑΕΚ τόσο στα αποδυτήρια, όσο και κατά την αναχώρηση τους από την Βέροια είχαν να λένε για τον κόσμο. Το ίδιο και ο Λίνεν, παρά την εμπειρία του και τις παραστάσεις που έχει στην καριέρα του. «Φτιάχτηκαν» πολύ με το κλίμα και τον παλμό που είχαν οι Ενωσίτες και περιμένουν πως και πως ανάλογη και ακόμη καλύτερη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου με τον Λεβαδειακού, ώστε στο τέλος πάλι όλοι μαζί να πανηγυρίσουν ακόμη μια νίκη για την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα