Επιστρέφει ο Μπέινς

18:17 7/1/2014 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στη δράση μετά από απουσία ενός μήνα εξαιτίας του τραυματισμού του στο δάχτυλο του ποδιού, ο αριστεροπόδαρος μπακ των «ζαχαρωτών» αποκόμισε ένα χτύπημα στην πλάτη που τον έθεσε νοκ- άουτ από την αναμέτρηση Κυπέλλου με την ΚΠΡ.

Για καλή του τύχη, όμως, το πρόβλημα δεν αποδεικνύεται ιδιαίτερα σοβαρό και ο προπονητής του, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ εκτιμά ότι θα τον έχει στη διάθεσή του για την ερχόμενη αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τα «καναρίνια».

«Αναρρώνει όπως περιμέναμε και δεν νομίζω ότι θα αργήσει να επιστρέψει στις προπονήσεις. Θεωρώ ότι θα μπορέσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα την Πέμπτη και να παίξει. Οι τραυματισμοί στην πλάτη μπορούν να ξεπεραστούν γρήγορα ή να σου δημιουργήσουν πρόβλημα στην κίνησή σου για κάποιο διάστημα», τόνισε αρχικά ο Ισπανός προπονητής και πρόσθεσε:

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι 100% έτοιμοι να αγωνιστούν για να τους υπολογίσω. Θα δούμε λοιπόν τι θα γίνει με την Λέιτον την Πέμπτη».

Αντίθετα, άσχημα είναι να τα νέα για τους δύο βασικούς σέντερ μπακ της ομάδας, Σιλβέν Ντιστέν και Φιλ Γιαγκέλκα. Αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και θα αργήσουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις: «Και οι δύο θα χρειαστούν μία εβδομάδα με δέκα μέρες, αλλά θα τολμήσω να πω πως ίσως θέλουν 14 μέρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα