Έσπασε το κρανίο των Μάγια, έρχεται το τέλος!

18:12 13/5/2012 - Πηγή: AEK365

Τις φήμες για μια επικείμενη καταστροφή έχει φουντώσει και πάλι ένα απλό... ατύχημα σε στούντιο φωτογράφισης στη Γερμανία!

Κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης ένας βοηθός παραγωγής, ο οποίος κρατούσε το περίφημο κρυστάλλινο κρανίο των Μάγιας, παραπάτησε με αποτέλεσμα να του πέσει το κρανίο και να γίνει θρύψαλα!

Το συγκεκριμένο κρυστάλλινο κρανίο είναι φτιαγμένο από ηφαιστειακά πετρώματα και κάποτε ανήκε στον επικεφαλής των SS, Χάινριχ Χίμλερ.

Ο θρύλος λέει ότι το κρανίο είναι ένας

ηφαιστειακός λίθος σκαλισμένος από τους Μάγια, το οποίο περιέκλειε μαγικές δυνάμεις, ικανές να προστατεύσουν την ανθρωπότητα ώστε να επιβιώσει από την Αποκάλυψη, η οποία έρχεται στις 21 Δεκεμβρίου 2012.

Οι Ναζί έκλεψαν το κρανίο αυτό από το Θιβέτ και πλέον το είχε στην κατοχή του ο ιστορικός, ο Τόμας Ρίτερ, ο οποίος το είχε αποκτήσει από την οικογένεια ενός Βρετανού στρατιώτη, ο οποίος ήταν παρόντας στη σύλληψη του Χίμλερ το 1945.

Το γεγονός ότι το κρανίο με τις μαγικές δυνάμεις δεν υπάρχει πια έκανε πολλούς να βρουν έναν ακόμα λόγο, για να ανησυχούν περισσότερο για την καταστροφή τον Δεκέμβριο του 2012 με το σπάσιμο του κρανίου να είναι σημάδι για το επερχόμενο τέλος του κόσμου

Πάντως, ο ίδιος ο Ρίτερ καθησύχασε τον κόσμο λέγοντας ότι το ατύχημα «δεν θα θυμώσει τους θεούς» και η γη θα συνεχίσει να γυρνά και στις 22 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο κρυστάλλινο κρανίο είχε ηλικία 1000 ετών και ήταν ένα από τα 13 μυθικά κρανία των Μάγια. Τα εννέα είχαν χρώμα και αναπαριστούσαν τις φυλές των ανθρώπων. Τα υπόλοιπα τέσσερα ήταν διάφανα, πιθανώς φτιαγμένα από κρύσταλλο, και συμβόλιζαν «τα κτήνη που περπατούν, έρπουν, γλιστρούν και πετούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα