Εξετάζει (και) Χογκ η ΑΕΚ

22:56 21/3/2015 - Πηγή: AEK365

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις για την ενίσχυση της ΑΕΚ στη θέση του τερματοφύλακα βρίσκονται ως θέμα στην... πρώτη γραμμή εσχάτως, καθώς ο μάνατζερ του Μπάλας Μέγερι αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει επαφή με την Ένωση, ενώ βολιδοσκόπηση υπήρξε και για τον Γκεόργκι Λόρια του ΟΦΗ. Ωστόσο, αυτές οι δύο περιπτώσεις δεν είναι οι μόνες που απασχολούν τους ανθρώπους της ΑΕΚ.
Οι Κιτρινόμαυροι εξετάζουν

κι άλλες λύσεις για τη θέση του τερματοφύλακα τόσο από το εξωτερικό, όσο και από το ελληνικό πρωτάθλημα. Όσον αφορά το τελευταίο, μια περίπτωση που φέρεται να απασχολεί τους ιθύνοντες της Ένωσης είναι αυτή του Άντριου Χογκ. Ο 30χρονος πορτιέρο της Καλλονής έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις φέτος και έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Συνολικά, μετρά 28 εμφανίσεις στη Σούπερ Λίγκα με την ομάδα της Μυτιλήνης.
Σε κάθε περίπτωση, οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν την... προεργασία τους (και) όσον αφορά την ενίσχυση στον άσο και είναι βέβαιο ότι οι κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας θα ενταθούν το επόμενο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα