Φοροφυγάς ο Πιστόριους

16:16 27/5/2013 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες πριν την δίκη στην οποία ο Όσκαρ Πιστόριους θα δικαστεί για την δολοφονία της συντρόφου του, η εφημερίδα CITY PRESS της Νοτίου Αφρικής αποκάλυψε πως ο Νοτιοαφρικανός Παραολυμπιονίκης θα πληρώσει πρόστιμο για φοροδιαφυγή.
Συγκεκριμένα, κατά

την ακροαματική διαδικασία για την δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ, ο Πιστόριους δεν είχε δηλώσει όλη την περιουσία του. Λίγο πριν το δικαστήριο αποφασίσει αν θα τον αφήσει ελεύθερο ή όχι μέχρι την δίκη, ο Πιστόριους αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως έχει στο όνομα του ένα σπίτι στο Γιοχάνεσμπουργκ, πως η ακίνητη περιουσία του φτάνει το ένα εκατομμύριο δολάρια και πως τα ετήσια έσοδα του είναι 630.000 δολάρια.
Ο μάνατζερ του Πιστόριους δήλωσε άγνοια ενώ όπως αναφέρεται, μεγάλο μέρος των εσόδων του Παραολυμπιονίκη προερχόταν από τους χορηγούς, όμως, μετά την ακύρωση των συμβολαίων της ΝΙΚΕ και της Oakley, προφανώς αυτά τα ποσά θα έχουν μειωθεί κατά πολύ. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, και ο Πιστόριους προχώρησε τους προηγούμενους μήνες στην πώληση των αγωνιστικών αλόγων που είχε στην κατοχή του, προκειμένου να πληρώσει τα νομικά έξοδα.
Σε ό,τι αφορά τώρα την κατηγορία που αντιμετωπίζει για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στίνκαμπ, οι εισαγγελείς λένε ότι η παρουσία του ενώπιον του δικαστηρίου στις 4 Ιουνίου δεν πρόκειται να διαρκέσει πάνω από 10 λεπτά. Η υπόθεση, όπως όλα δείχνουν, θα αναβληθεί για τον Αύγουστο, έως ότου ολοκληρώσουν την έρευνά τους οι αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα