Για Οζίλ η Γιουνάιτεντ

20:46 23/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ντέιβιντ Μόγιες καίγεται όσο τίποτ' άλλο για έναν παικταρά στον άξονα. Στο κέντρο η Γιουνάιτεντ πονάει τόσο όσον αφορά την θέση του αμυντικού μέσου όσο και του δημιουργικού. Γι αυτό το λόγο το πάλεψε με τον Τιάγκο Αλκάνταρα και τον Σεσκ Φάμπρεγας. Λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, σκοπεύει να κάνει την τελευταία μεγάλη κρούση της. Σύμφωνα με τη «Bild», ο στόχος της είναι ο Μεσούτ Οζίλ.
Οπως γράφουν οι Γερμανοί, για να καταφέρει να πείσει τη Ρεάλ να της τον πουλήσει, θα της προσφέρει 45 εκατ. ευρώ. Η αλήθεια είναι πως ο 24χρονος Γερμανός είναι

υπερπολύτιμο εργαλείο για τον Κάρλο Αντσελότι. Ισχύει όμως και το ότι με την επικείμενη απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, θα υπάρξει πολυκοσμία στους μεσοεπιθετικούς των Μερένγκες.
Σίγουρα ο Οζίλ θα βρισκόταν τρόπος να χωρέσει στην 11άδα του Καρλέτο (ακόμα και εάν έπρεπε να παίξει ο Κριστιάνο κορυφή). Ωστόσο, εάν γίνει τόσο μεγάλη πρόταση, θα είναι δύσκολο για τον Φλορεντίνο Πέρεθ να αρνηθεί. Τα χρήματα είναι πάρα πολλά για έναν παίκτη που είχε αποκτηθεί για μόλις 15 εκατ. ευρώ. Και εκτός των άλλων, το ταμείο των Μαδριλένων θα έχει αρνητικό ισολογισμό μετά την αγορά του Ουαλού από την Τότεναμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα