Γκέλαρε η ΑΕΚ της Καρδιάς

22:43 22/2/2014 - Πηγή: AEK365

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία γνώρισε την ήττα από τον Φοίνικα στο κλειστό της Γλυφάδας με 3-2 σετ. Ο αγώνας είχε αρκετές εναλλαγές στο σκορ, με την Ένωση να κρατάει μόνο τους δυο βαθμούς της ήττας στο ματς της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Volleyleague.

Το ματς

Το πρώτο σετ χαρακτηρίστηκε από τις εναλλαγές του σκορ, με την ΑΕΚ,

όμως να καταφέρνει μετά από αρκετή ώρα να φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα της και να μην αφήνει τα δικαίωμα στον Φοίνικα να ιφοσφαρίσει. Έτσι έκανε το 1-0 στα σετ.
Αν και στην πορεία προσπάθησε να πάρει τα ηνία και πάλι, η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν αυτή που πίεσε και έχτισε μια μικρή διαφορά ασφαλείας που της έδωσε τη δυνατότητα να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ.
Η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες; Δυσκολίες στο τρίτο σετ. Εκεί, έδειξε καλά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση και κατάφερε να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ με 2-1 σετ.
Το επόμενο σετ ανήκε στην ομάδα της Σύρου, η οποία από την αρχή κατάφερε να πάρει διαφορά ακόμα και 6 πόντων. Η Ένωση δεν μπόρεσε να αντιδράσει κι έτσι με το ματς κατέληξε στην παράταση.
Εκεί, ένα σερί του Φοίνικα ήταν αρκετό για να του δώσει τη διαφορά που χρειαζόταν (7-12), η ΑΕΚ της Καρδιάς προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 3-2 σετ.


Τα σετ: 25-23, 23-25, 25-19, 17-25, 11-15.

Keywords
Τυχαία Θέματα