Η ΑΕΚ παίρνει 2.000 εισιτήρια για αρχή για τον μεγάλο τελικό

13:41 14/3/2014 - Πηγή: AEK365

Έπειτα από την σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ενόψει του τελικού Κυπέλλου της Τετάρτης ανάμεσα σε ΑΕΚ και Διομήδη Άργους, γνωστοποιήθηκε ότι οι δύο ομάδες θα προμηθευτούν από 2.000 εισιτήρια για να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων τους. Όπως είναι λογικό τα 2.000 που αντιστοιχούν στον κόσμο της ΑΕΚ αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα καθώς οι φίλοι των νταμπλούχων

θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για να στηρίξουν τους μάγκες του Γιάννη Αρβανίτη και να τους ωθήσουν στην κατάκτηση και αυτής της κούπας!
Από εκεί και πέρα ακόμα 1.000 εισιτήρια θα έχει στην διάθεση της η ομοσπονδία, 1.000 θα δοθούν στις ακαδημίες χάντμπολ για να παρακολουθήσουν από κοντά οι μικροί αθλητές τον τελικό, ενώ θα μοιραστούν και 500 προσκλήσεις από την ομοσπονδία για τους επίσημους.
Τα εισιτήρια για την μεγάλη γιορτή του αθλήματος θα κοστίζουν μόλις 5 ευρώ και αναμένεται να τεθούν στην διάθεση των σωματείων για πώληση από την ερχόμενη Δευτέρα. H AEK αναμένεται να εξαντλήσει τα 2000 εισιτήρια και μετά να πάρει όσα χρειαστεί από τις επιστροφές του Διομήδη και από τα υπόλοιπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα