«Η Ελλάδα τον πρώτο λόγο για πρόκριση»

15:42 8/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ελλάδας κέρδισε μέσα στην Ρίγα την Εθνική Λετονίας με 2-1 στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Βραζιλίας και ο Αλεξάνταρ Στάρκοβς υπογράμμισε πως η ελληνική ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα τελικά που θα γίνουν σε δυο χρόνια.

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Λετονίας τόνισε: "Μετά την ήττα της Παρασκευής με 2-1 από την Ελλάδα, πολλοί με ρωτούν αν η αντίπαλος μας είναι το φαβορί στον όμιλο.

Ναι, το πιστεύω. Η Ελλάδα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Η Ελλάδα διαθέτει ένα πολύ δεμένο σύνολο με διακριτούς ρόλους μέσα σε ένα ματς παλεύουν όλοι, δεν στηρίζεται στην καλή μέρα των μονάδων και αυτό την κάνει να υπερισχύει. Πριν την σέντρα του ματς είχα πει ότι η παρουσία της στο πρόσφατο EURO σε συνδυασμό με την αναρρίχηση της στο ranking της FIFA δείχνουν πολλά για τον όμιλο και εμμένω σε αυτή την άποψη".
Όσο για το ποια εκτιμά πως θα είναι η κυριότερη αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στην μάχη για την κατάληψη της πρώτης θέσης, ο Στάρκοβς δήλωσε: "Θα ήθελα αυτή να είναι η Λετονία, αλλά εκτιμώ πως η Βοσνία έχει αυτές τις δυνατότητες".

Keywords
Τυχαία Θέματα