Η γυναικεία ζήλεια σκότωσε τον Μπιν Λάντεν!

20:57 9/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η γυναικεία ζήλεια ήταν αυτή που προκάλεσε το θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν σε με μια θεωρία που διατύπωσε Πακιστανός πρώην αξιωματικός.

Ο Πακιστανός ταξίαρχος εν αποστρατεία Σαουκάτ Καντίρ, ύστερα από έρευνα οχτώ μηνών δηλώνει ότι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μια από τις γυναίκες του Μπιν Λάντεν που ζήλευε τη μικρότερη απ' όλες

τον πρόδωσε στους Αμερικάνους!

Ο Καντίρ επισκέφτηκε το σπίτι όπου κρυβόταν ο Μπιν Λάντεν και γκρεμίστηκε τον Φεβρουάριο και μίλησε με τους πράκτορες που ανέκριναν τις συζύγους του.

Μετά από αυτά κατέληξε στη θεωρία ότι ο Μπιν Λάντεν, ο οποίος είχε ήδη αποδυναμωθεί έπεσε θύμα συνωμοσίας της αλ Κάιντα, η οποία χρησιμοποίησε μια από τις συζύγους του για να βάλει τους Αμερικανούς στα ίχνη του.

Φυσικά η θεωρία αυτή, όπως και όλες οι υπόλοιπες που υπάρχουν για το πως οι Αμερικάνοι βρήκαν τον Λάντεν, δεν έχει να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία, ενώ δεν μπορεί να θεωρηθεί αμερόπληπτη.

Σύμφωνα με τον Καντίρ, ο Μπιν Λάντεν «από το 2001 είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια πνευματικής διαταραχής, αναγκάζοντας σταδιακά το δεξί του χέρι Αϊμάν αλ Ζαουάχρι να σκέφτεται να τον εξοντώσει. Είχε βαρεθεί τις τρέλες του Μπιν Λάντεν».

Έτσι, η αλ Κάιντα αποφάσισε να κρύψει τον Μπιν Λάντεν στο Αμπονταμπάντ, όπου έχτισε αυτό το σπίτι, στο οποίο έμενε ο Λάντεν από το 2005 με δύο από τις συζύγους του και πολλά από τα παιδιά τους. Συνολικά 27 άτομα διέμεναν στο σπίτι, σύμφωνα με τον Καντίρ.

Ο Μπιν Λάντεν εγκαταστάθηκε στον τελευταίο όροφο με τη νεαρότερη σύζυγό του, την 29 Άμαλ Αμπντουλφατάχ από την Υεμένη. Μαζί απέκτησαν πέντε παιδιά, τα δύο από τα οποία γεννήθηκαν στο Αμπονταμπάντ.

Σύμφωνα με τον Πακιστανό ταξίαρχο, όλοι ζούσαν αρμονικά στο σπίτι-οι δύο σύζυγοι Άμαλ και Σιχάν δεν είχαν προβλήματα μεταξύ τους. Όμως, τον Μάρτιο του 2011 έφτασε μια άλλη σύζυγος του Μπιν Λάντεν, η Χαϊρία, με την οποία είχε παντρευτεί την δεκαετία του '80 και είχε να την δει από το 2001.

Ο Καντίρ είναι πεπεισμένος: Η Χαϊρία πρόδωσε τον Μπιν Λάντεν. Το ίδιο πιστεύει και η Άμαλ, όπως δήλωσε στη διάρκεια της ανάκρισής της, προσθέτει ο ίδιος.

Φτάνοντας στο σπίτι, η γυναίκα αυτή που ήταν παθολογικά ζηλιάρα εγκαταστάθηκε στον πρώτο όροφο και γρήγορα προκάλεσε υποψίες, ειδικά στον γιο του Λάντεν, Χαλίντ ο οποίος την ρωτούσε συνέχεια τι επιδιώκει και εκείνη απαντούσε: «Θέλω να κάνω κάτι τελευταίο για τον σύζυγό μου».

Ο Καντίρ πιστεύει πως η Χαϊρία είχε λάβει οδηγίες από την ηγεσία της αλ Κάιντα να στρέψει την προσοχή των Αμερικανών προς το σπίτι στο Αμπονταμπάντ. Μάλιστα, η παρακολούθηση μιας τηλεφωνικής επικοινωνίας της Χαϊρία έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πειστούν πως ο Μπιν Λάντεν βρισκόταν εκεί.

Η Ουάσινγκτον από την πλευρά της αποκλείει κάθε περίπτωση συνωμοσίας, επισημαίνοντας πως εντόπισε τον Μπιν Λάντεν με δικά της μέσα. Ο πακιστανικός στρατός επι

Keywords
Τυχαία Θέματα