Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:50 4/11/2011 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Αραμπατζής: 3
Κάνει πολύ καλή απόκρουση στο 21' που σώζει την ΑΕΚ και γενικώς στο πρώτο 45λεπτο ενέπνεε εμπιστοσύνη. Όμως, στο 72' κάνει το τραγικό λάθος με την ντρίπλα παραπάνω που έδωσε το δικαίωμα στην Λοκομοτίβ Μόσχας να κάνει το 1-2 από το... πουθενά. Προσπάθησε να συνέλθει, είχε 1-2 καλές στιγμές, αλλά στο 1-3 δέχεται το γκολ από την κλειστή του γωνία. Δείγμα ότι το λάθος τον είχε επηρεάσει αρκετά...

Νίκος Γεωργέας: 4
Σε κακή

κατάσταση ο έμπειρος μπακ. Ο Ιγκνατίεφ τον πίεσε πολύ και έτσι από εκείνη την πλευρά η Λοκομοτίβ Μόσχας δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις. Στο δεύτερο 45λεπτο συμμετέχει στο πρώτο γκολ της ρώσικης ομάδας με την λανθασμένη τοποθέτηση του που έδωσε το δικαίωμα στον Γκλουσάκοφ να μπει στην φάση. Είχε «ανεβάσματα» χωρίς τακτική λογική που δημιουργούσαν κενά στην άμυνα.

Κώστας Μανωλάς: 6
Είχε νευρικό ξεκίνημα με 2-3 λάθη, αλλά εν συνεχεία σταθεροποιήθηκε απέναντι στον Ομπίνα που ήταν κινητικός και απειλούσε την ΑΕΚ. Ο Μανωλάς βοήθησε και τον Χέλγκασον να βρει τα «πατήματα» του που ψαχνόταν. Δεν έχασε μονομαχίες, έκανε λίγα λάθη και προσπάθησε και με τον Κοντοέ να απομακρύνει τους κινδύνους που υπήρχαν από την ρώσικη ομάδα.

Ελφαρ Χέλγκασον: 5
Ο Ισλανδός έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο μια και έπαιζε στην ερασιτεχνική Μπρεϊντάμπλικ. Ο 22χρονος είχε μια πολύ καλή τοποθέτηση στο 15' προ του τετ α τετ του Τορμπίνσκι, αλλά από εκεί και πέρα δεν κρατούσε την θέση του τακτικά και υπήρχε πολλές φορές κενό. Έπαθε τράβηγμα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Παναγιώτης Λαγός: 2
Μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του με την φανέλα της ΑΕΚ. Και ειδικά σε ένα ματς που χρειαζόταν να βοηθήσει με την εμπειρία του. Οποιος πήγαινε στην πλευρά του, δημιουργούσε κινδύνους. Ο Λαγός δεν μπόρεσε ούτε επιθετικά, ούτε αμυντικά να βοηθήσει την ΑΕΚ και έδειξε ότι είναι σε κακή κατάσταση και μοιάζει «λίγος» για την ΑΕΚ.

Σάββας Γκέντσογλου: 3
Πολλά εύκολα λάθη, πολλά πουλήματα της μπάλας και καθόλου βοήθειες με κοψίματα και οργάνωση του παιχνιδιού. Δηλαδή, ότι έπρεπε να κάνει ένας αμυντικός χαφ... Κυμάνθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς ο 21χρονος διεθνής μέσος και απουσιάζε από τις φάσεις που τον χρειάζεται η ομάδα του.

Γρηγόρης Μάκος: 5
Δεν είχε άλλες βοήθειες και έπρεπε να τρέχει μόνος του. Κάλυψε κενά, αλλά δεν έφτανε. Επιθετικά και οργανωτικά δεν έδωσε καμία βοήθεια, δείγμα του ότι πέρα από την αμυντική βοήθεια ο Μάκος μοιάζει στάσιμος και δεν βελτιώνει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

Χοσέ Κάρλος: 5
Στο πρώτο 45λεπτο απουσιάζει... Δεν παίρνει πρωτοβουλίες και οργανωτικά δεν δίνει στην ΑΕΚ αυτό που χρειαζόταν για να κυκλοφορήσει η μπάλα. Ο Ισπανός μέσος στην επανάληψη ανέβηκε πολύ και βοήθησε την ομάδα του και τους συμπαίκτες του. Πήρε μπάλες πάνω του και μοίρασε παιχνίδι, αλλά όταν «στράβωσε» δεν μπορούσε μόνος του να αλλάξει την ροή του αγώνα. Μετά το 1-1 έπαιξε δεξιά και δεν δια

Keywords
Τυχαία Θέματα