Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:32 21/10/2012 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Αραμπατζής 3

Στην πρώτη φάση που η μπάλα πήγε προς το τέρμα, μπήκε γκολ. Ελέγχεται επίσης για τη φάση του 87', στην οποία μπέρδεψε τον Αρκούδα, παραχώρησε έμμεσο και έδωσε χρυσή ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Χρήστος Αρκούδας 7

Επέστρεψε μετά από καιρό στις θετικές εμφανίσεις. Αμυντικά τα πήγε πολύ καλά, με σωστές τοποθετήσεις και πολλά κοψίματα. Στο διάστημα που

η ΑΕΚ βγήκε πιο μπροστά, έκανε και δύο καλές σέντρες.

Γιάγκο Φερνάντες 5

Σε γενικές γραμμές η απόδοσή του ήταν πολύ θετική, με πολλά κρίσιμα κοψίματα, τόσο χαμηλά, όσο και στον αέρα. Ωστόσο, στη φάση του γκολ χάνει εντελώς τον Αθανασιάδη και του δίνει την ευκαιρία να σκοράρει.

Γιώργος Κουτρουμπής 7

Είχε πάρα πολύ σωστές τοποθετήσεις, καθάρισε πολλές φάσεις στον αέρα, ενώ είχε πολύ σημαντικά κοψίματα τόσο μέσα στην περιοχή, όσο και μακριά από αυτή, καθαρίζοντας φάσεις πολύ πριν εξελιχθούν σε ευκαιρίες για τον αντίπαλο.

Γιάννης Κοντοές 6

Τον διέκρινε για ακόμη μια φορά η μαχητικότητα, πάλεψε πολύ αμυντικά, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά. Ωστόσο, του «χρεώνεται» ότι η σέντρα του Έτο -από την οποία προήλθε το γκολ- γίνεται από την πλευρά του, ενώ προς το τέλος του ματς έχασε την ψυχραιμία του και ήταν νευρικός, κόβοντας τον ρυθμό.

Μιγκέλ Κορδέρο 8

Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Πήρε όλο το κέντρο... πάνω του, κάνοντας τα πάντα. Έκοψε και έκλεψε μπάλες, ήταν ψύχραιμος στις μεταβιβάσεις, έπαιζε κάθετο ποδόσφαιρο και όταν η ομάδα βγήκε μπροστά, έπαιξε... box to box, φτάνοντας έξω από την αντίπαλη περιοχή.

Φώντας Φέτσης 6

Στα αμυντικά του καθήκοντα τα πήγε αρκετά καλά, προσφέροντας βοήθειες και κάνοντας αρκετά κοψίματα. Ωστόσο, με τη μπάλα στα πόδια έκανε τα... απολύτως προβλεπόμενα, με αποτέλεσμα να μην προσφέρει ιδιαίτερη βοήθεια στην ανάπτυξη της ομάδας.

Βαλεντίνος Βλάχος 6

Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, προσέφερε μόνιμα στήριξη στον Αρκούδα, στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ -ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η ΑΕΚ έπαιζε πίσω από τη σέντρα- προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία του και επιθετικά, φτάνοντας μέχρι και την... καρδιά της αντίπαλης περιοχής.

Παναγιώτης Λαγός 6

Είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, με τη σέντρα-σουτ που έκανε στο 33', βοήθησε αμυντικά, το πάλεψε και επιθετικά. Το ατυχές για την ΑΕΚ ήταν ότι, σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς, σε αυτό δεν του βγήκαν τα στημένα που εκτέλεσε.

Ταξιάρχης Φούντας 6

Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του προπονητή του. Όταν έπρεπε ήταν... τρίτος αμυντικός χαφ και όταν έπρεπε γινόταν δεύτερος επιθετικός. Έκανε και την πιο καλή ευκαιρία της ΑΕΚ στο παιχνίδι, με το πολύ καλό σουτ του στο 56'.

Γιώργος Κατίδης 5

Και αυτός ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του προπονητή του και προσέφερε στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας. Ωστόσο, έδειξε μια νευρικότητα που δεν του επέτρεψε να κρατήσει μπάλες και να συνδυαστεί με τα «στηρίγματά» του για να φτι

Keywords
Τυχαία Θέματα