Η προϊστορία της ΑΕΚ με την ΑΕΝ Κηφισιάς (VIDEOS)

21:24 20/11/2014 - Πηγή: AEK365

Η περσινή ήταν η πρώτη σεζόν της Κηφισιάς στην Α1, κατά την οποία, μάλιστα, τερμάτισε στην 5η θέση. Φέτος, φιγουράρει στην 3η και ξανασυναντά το Σάββατο την ΑΕΚ, που την έχει αντιμετωπίσει μόλις δύο φορές (στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α2 τη σεζόν 2011-12). Οι κιτρινόμαυροι μετρούν μία νίκη και μία ήττα, ωστόσο και τις δύο φορές αποχώρησαν με σκυμμένο κεφάλι από το γήπεδο.

Η πρώτη ήταν στις 21 Ιανουαρίου του 2012, στις Αδάμες, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ

με προπονητή τον Δημήτρη Λιόγα γνώρισε την ήττα (84-80) στα τελευταία δευτερόλεπτα. Παρότι βρέθηκε πίσω με 15 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, έφερε το ματς στους 2 πόντους με τρίποντο του Βασιλόπουλου, 11" πριν από τη λήξη, αλλά έκτοτε οι γηπεδούχοι ήταν απόλυτα εύστοχοι στις βολές.

Η δεύτερη ήταν στη Ζωφριά, στις 19 Μαϊου του 2012, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μπορεί η ΑΕΚ να επικράτησε της ΑΕΝΚ (80-78), πετυχαίνοντας την έκτη συναπτή νίκη της, ωστόσο τερμάτισε 4η, ισοβαθμώντας στη 2η θέση με τον Απόλλωνα (που «ανέβηκε» μαζί με τον Πανελευσινιακό) και τους Ικάρους Σερρών. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με δύο βολές του Βασιλόπουλου και χαμένο τρίποντο του Μοσχοβίτη στην τελευταία επίθεση.

Από τις σημερινές ομάδες, παρόντες ήταν σε αυτές τις αναμετρήσεις από την ΑΕΚ ο Αλέξης Φαλέκας, μέλος του τεχνικού τιμ της πλέον, και από την Κηφισιά ο προπονητής της, Ηλίας Παπαθεοδώρου, και ο ιστορικός αρχηγός της, Δημήτρης Μενουδάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα