Ινιέστα: Τελικός το ματς με την Μίλαν

12:44 5/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την επόμενη εβδομάδα στο "Καμπ Νου" η Μπαρτσελόνα θα κληθεί, κόντρα στην Μίλαν, να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ σε ένα παιχνίδι που θα είναι σαν τελικός για τους Καταλανούς όπως παραδέχτηκε ο Αντρές Ινιέστα.

Σε δηλώσεις του, ο Ισπανός μέσος τόνισε: "Για εμάς το παιχνίδι με την Μίλαν είναι σαν τελικός. Καλούμαστε να ανατρέψουμε ένα δύσκολο σκορ, κάτι που σημαίνει πως

είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα είναι πολύ δύσκολο να προκριθούμε, αλλά όχι αδύνατον. Θεωρώ πως με την βοήθεια των οπαδών μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε".
Για την κακή εικόνα της Μπαρτσελόνα στα τελευταία παιχνίδια, ο Ινιέστα δήλωσε: "Η αλήθεια είναι πως κάναμε τρεις ήττες που δεν περιμέναμε. Αλλά παίζαμε με την Μίλαν και με την Ρεάλ Μαδρίτης, όχι με οποιαδήποτε ομάδα. Οι ήττες από την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν δίκαιες, όπως δίκαια χάσαμε και από τους Ιταλούς. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως δεν έχουμε ελπίδες. Είμαστε ακόμα πρώτοι στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη καλούμαστε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και να περάσουμε. Η ομάδα δεν ξέχασε να παίζει καλά, θα το αποδείξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα