Ήθελε να τα παρατήσει ο Μαρινάκης

08:48 16/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα, και μαθηματικά, ωστόσο η ατμόσφαιρα στην ομάδα του λιμανιού μόνο ευχάριστη δεν είναι όπως φάνηκε και από τις αποδοκιμασίες των οπαδών προς τον Μαρινάκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού εξοργίστηκε τόσο πολύ από τις αποδοκιμασίες που ήταν έτοιμος να παραιτηθεί. Ωστόσο αυτό δεν συνέβη χάρη στην παρέμβαση του στενού του συνεργάτη,

και προέδρου της Super League, Γιάννη Μώραλη.
Συγκεκριμένα, ο Μώραλης φέρεται να είπε στον Μαρινάκη το εξής: "Μην τα παρατήσεις. Το έζησα μια φορά με τον Κόκκαλη, δεν θέλω να το ξαναζήσω με εσένα. Ο Σωκράτης έμεινε πολλά χρόνια, πρόσφερε πολλά, κουράστηκε, μεγάλωσε. Μην τους κάνεις το χατίρι... Θα είναι λάθος σου".
Ωστόσο ο Μαρινάκης ήταν ανένδοτος και μάλιστα φέρεται να είπε στους συνεργάτες του: "Να μην κάνουμε την φιέστα ή να την κάνετε χωρίς εμένα". Οι συνεργάτες του τότε απάντησαν λέγοντας του το εξής: "Θα την κάνουμε έστω και αν έρθουν χίλια άτομα. Όσοι θέλουν να βρίσουν, να μην έρθουν. Ας κρατήσουν τα 10, 15 ή 30 ευρώ τους".
Η γενική εκτίμηση, πάντως, είναι πως το γυαλί στις σχέσεις του Μαρινάκη με μεγάλη μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού έχει ραγίσει και δύσκολα θα ξανακολλήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα