Ηθοποιός αυτοκτόνησε, αφού σκότωσε την σπιτονοικοκυρά του

20:23 28/9/2012 - Πηγή: AEK365

Νεκρός βρέθηκε ο 28χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζόνι Λούις, γνωστός από τη συμμετοχή του στις επιτυχημένες σειρές «Sons of Anarchy» και «Criminal Minds».

Ο Λούις βρέθηκε νεκρός στο δρόμο έχοντας πέσει από τη στέγη του σπιτιού της σπιτονοικοκυράς του σκόπιμα ή από ατύχημα. Στο σπίτι βρέθηκε νεκρή η 81χρονη σπιτονοικοκυρά του, Κάθριν Ντέιβις, με τις αρχές να πιστεύουν ότι την σκότωσε ξυλοκοπώντας την μέχρι θανάτου, προτού σκοτωθεί.

Το πρωί της Τετάρτης 26

Σεπτεμβρίου, η αστυνομία του Λος Άντζελες ειδοποι'ηθηκε για τις κραυγές μιας γυναίκας στη γειτονιά του Los Feliz. Όταν έφτασε βρήκε την Ντέιβις νεκρή στο σπίτι της και τον Λούις νεκρό στο δρόμο μπροστά από το σπίτι της γυναίκας.

Ο Λούις ήταν γνωστός για τα προβλήματά του με τα ναρκωτικά, ενώ αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, τον περασμένο μήνα, είχε κριθεί ένοχος για ένοπλη επίθεση σε συνοικία του Λος Aντζελες, ενώ σε άλλη περίπτωση δεν αρνήθηκε τη συμμετοχή του σε διάρρηξη. Και για τις δύο αυτές αξιόποινες πράξεις, ο Λούις είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα