Καφές: Να κάνουμε ένα σερί

22:06 19/11/2011 - Πηγή: AEK365

Την ανάγκη της ΑΕΚ να κάνει ένα νικηφόρο σερί τόνισε σε δηλώσεις του μετά το σημερινό παιχνίδι ο Παντελής Καφές μιλώντας στη ΝOVA. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης :«Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που δεν πήραμε καλό αποτέλεσμα, είπαμε ότι θέλουμε ένα σερί νικών. Να ξεκινήσει σήμερα και να συνεχιστεί. Στο πρώτο ημίχρονο πετύχαμε γρήγορα ένα γκολ, όμως

η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, πετύχαμε ακόμα ένα γκολ κι εκεί τελείωσαν όλα».

Όσο για το γεγονός ότι η ΑΕΚ μετά το 1-0 δεν έδειξε αυτή καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αντίθετα έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλό της να παίξει αυτός έχοντας την πρωτοβουλία, ο Καφές τόνισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω, πως έγινε αυτό. Ίσως επειδή κάναμε πάλι εύκολα λάθη, που ευτυχώς δεν μας στοίχησαν. Όπως η φάση που από δική μας μπαλιά, βγαίνει ένας παίκτη του αντιπάλου τετ α τετ πέρασε τον τερματοφύλακα και αστόχησε. Ίσως αυτό ξύπνησε τον αντίπαλο. Το θετικό είναι ότι μετά το ημίχρονο αντιδράσαμε καλά».

Όσο για τη συνέχεια και τον «αγνωστο» Λεβαδειακό είπε: «Θα μπορούσε να ήταν στην πρεμιέρα ο αντίπαλος. Δεν μας φοβίζει το άγνωστο. Εμείς θέλουμε να έχουμε καλή εικόνα. Να παρουσιαστούμε θετικοί στον αγώνα και θα τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα