«Καλό ταξίδι Έλλη μας»

20:36 2/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο χαμός της κόρης του Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, Έλλης σκόρπισε θλίψη. Η οικογένεια του μεγάλου Φαίδωνα θρηνεί, αλλά το ίδιο και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση για τα συλλυπητήριά της.

Αναλυτικά:

«Σε αυτές τις στιγμές δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να απαλύνουν τον πόνο. Δυστυχώς δεν μπορεί κανείς μας να πει και να κάνει τίποτα για να γιατρέψει την πληγή. Ο Πατριάρχης της κιτρινόμαυρης δημοσιογραφίας ο Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης, ο άνθρωπος

που γαλούχησε γενεές Ενωσιτών δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα της μοίρας. Έχασε το ίδιο του το σπλάχνο, το παιδί του. Η Έλλη Κωνσταντουδάκη έφυγε από κοντά μας εντελώς άδικα. Μας στοίχισε πολύ αυτό. Ξέρουμε ότι οι δικοί της - οι δικοί μας άνθρωποι, έχουν χάσει τον κόσμο τους. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για να γιατρέψουμε τον πόνο, μα δεν μπορούμε. Ακόμη και να γράψουμε συλλυπητήρια είναι πολύ λίγο μπροστά στο χαμένο χαμόγελο της Έλλης. "Έφυγε" το χαρούμενο αυτό πρόσωπο, ο υπέροχος άνθρωπος, το παιδί του "Δασκάλου" μας... Μόλις στα 39 της ταξίδεψε εκεί στην γειτονιά των Αγγέλων. Έχει πολλούς σημαντικούς Ενωσίτες εκεί να της κρατούν το χέρι. Εμείς θα την θυμόμαστε πάντα στην φωτογραφία εκείνη που χαμογελάει, κοριτσάκι μικρό, δίπλα στον Θωμά Μαύρο. Πατριάρχη κουράγιο, κράτα σε παρακαλούμε... Καλό ταξίδι Έλλη μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα