Καθάρισε ο Σοριάνο

21:56 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ: 4-0
Γήπεδο: Στάντιον Σάλτσμπουργκ

Εύκολο ξεκίνημα για την Σάλτσμπουργκ, που επικράτησε με 4-0 της Έλφσμποργκ.

Η Σάλτσμπουργκ είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλο τα πρώτο μέρος κι έφτασε στο γκολ στο 37ο λεπτό με πανέμορφο σουτ του Άλαν. Οι Αυστριακοί πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με δύο γκολ μπροστά, καθώς στο 44' ο Σοριάνο με πέναλτι, έγραψε το 2-0.

Η Σάλτσμπουργκ δεν επαναπαύθηκε

και στο 69' ο Σοριάνο με πανέμορφο συρτό σουτ, έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Σοριάνο με γκολ στο 79ο λεπτό.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκουλάστσι, Ούλμερ, Σβέγκλερ, Ρόντνεϊ (64' Χιντερέγκερ), Ραμάλιο, Μανέ, Ιλσάκνερ, Χιερλάντερ, Καμπλ (71' Μπερίσα), Σοριάνο (81' Νίλσεν), Άλαν.

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ: Στουρ-Έλεγκαρντ, Γιόνσον, Λάρσον, Χόλμεν, Κλάστρομ, Γιόργκενσεν (46' Ροντέν), Σβένσον, Χουλτ (71' Μπανγκουρά), Ισιζάκι, Νίλσον, Μπέκμαν.

ΣΤΑΝΤΑΡ Λ.- ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ: 1-2
Γήπεδο: Μορίς Ντουφράνς

Τεράστιοδιπλό πέτυχε η Έσμπιεγκ με 2-1 μέσα στην έδρα της Σταντάρ.

Στο 17ο λεπτό ο Μπουλό Αστόχησε από καλή θέση, όπως έκανε και ο Μπατσουαγί στο 27'. Στο 30' ήταν η σειρά της Έσμπιεργκ να χάσει καλή ευκαιρία με τον Άνκερσεν και δύο λεπτά μετά, ο Μπατσουαγί δεν μπόρεσε για ακόμη μια φορά να σκοράρει από καλή θέση.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους Βέλγους και άνοιξαν το σκορ στο 62ο λεπτό, με κεφαλιά του Φαν Μπιούρεν, αλλά στο 74' ο Μπιά με όμορφο σουτ, έφερε στα ίσα το ματς. Τη νίκη στην Έσμπιεγκ έδωσε ο Μπακενγκά με γκολ στο 90+5'.

ΣΤΑΝΤΑΡ: Καβασίμα, Οπάρε, Μπεν Χαΐμ, Αρσλάναγκιτς, Βαν Ντάμε, Μπουλότ Ντε Σαρ, Μποκού, Οζτούρκ (62' Βονκέ), Γκουτσανεγιάντ (71' Μπιά), Ντε Καμάργκο (26' Μπατσουαγί).

ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ: Εόνοου, Χάνσεν, Άνκερσεν, Κνούντσεν, Ασκού, Λέκβεν (85' Μπέργκβολντ), Τζ.Άνκερεσεν, Αντρέασεν, Φαν Μπιούρεν (84' Ράσμουσεν), Λινγκ, Ντιούφ (59' Μπακενγκά).

Keywords
Τυχαία Θέματα