Κατίδης: Έχω μιλήσει με Γιαννιώτα

18:26 29/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, μα κυρίως αποφασισμένος να δείξει στο γήπεδο ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδό της, εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατίδης κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από την Ένωση το απόγευμα στα Σπάτα. Μάλιστα, ο μέσος της ΑΕΚ αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει και με τον Γιαννιώτα, λέγοντάς του τα καλύτερα για την Ένωση:

«Ήταν ένα βήμα που περίμενα να κάνω. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους

της ΑΕΚ που με επέλεξαν. Ελπίζω να έχουμε μία καλή χρονιά. Είμαι λίγες ημέρες εδώ και θέλω να δεθώ και με τους άλλους παίκτες γρήγορα. Για όλες τις ομάδες θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα, εμείς όμως είμαστε νεαροί ποδοσφαιριστές και θέλουμε να καθιερωθούμε", ήταν αρχικά τα λόγια του Κατίδη, για να ρωτηθεί στην πορεία για τον Γιαννιώτα: "Εγώ του μίλησα την πρώτη μέρα που ήρθα και του είπα τι αντίκρισα. Του είπα για τις εγκαταστάσεις, που είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών και για τη δουλειά που γίνεται και πως θα περάσει πολύ καλά αν έρθει εδώ. Από εκεί και πέρα βέβαια είναι δικό του θέμα τι θα κάνει, αλλά ξέρουμε ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται".

Όσο για τις απαιτήσεις που υπάρχουν απ' όλους για τον ίδιο, είπε:

«Εδώ δείχνουν πιο οργανωμένα τα πράγματα, απ' ότι στην προηγούμενη ομάδα μου. Είμαστε νεαρά παιδιά και έχουμε την ψυχολογία να βοηθήσουμε. Είμαστε όλοι για τα δύσκολα. Τις απαντήσεις θα τις πάρετε στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα