Κούγιας: Ξεκινάει μια τεράστια προσπάθεια επτά ανθρώπων

12:52 27/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως έχει συμφωνήσει με επτά ανθρώπους να τεχνογνωσία και χρήματα στον Άρη και εξέφρασε την βεβαιότητα του πως η προσπάθεια θα έχει ευτυχή κατάληξη.
Σε δηλώσεις του στην "Αθλητική Κυριακή" της ΔΤ, ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε: "Νιώθω πολύ αμήχανα όταν με ρωτάνε για το τι έφταιξε που ο Άρης έφτασε σε αυτήν την κατάσταση. Θα ήταν προτιμότερο, να βρισκόταν εδώ ενώπιον του τηλεοπτικού φακού σήμερα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ή κάποιο μέλος της διοίκησης να δώσει εξηγήσεις στον κόσμο. Ο Άρης

έχει ασύλληπτη δυναμική, και εχθές έγινα μάρτυρας μιας συγκλονιστικής εκδήλωσης".
Στην συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας πρόσθεσε: "Μιλάω με σοβαρούς ανθρώπους, που έχουν τεράστια κοινωνική προσφορά στην Θεσσαλονίκη. Ξεκινάει μια τεράστια προσπάθεια, επτά συνολικά ανθρώπων μέχρι στιγμής, με αποκλειστικό στόχο να είμαστε στρατιώτες της ομάδας. Έχουμε συμφωνήσει να προσφέρουμε τεχνογνωσία και χρήματα και είμαι βέβαιος πως η προσπάθεια θα έχει ευτυχή κατάληξη".
Για τον Νίκο Γκάλη, ο Αλέξης Κούγιας είπε πως "χθες θα ήθελα να ήμουν ο Νίκος Γκάλης έστω και για λίγα δευτερόλεπτα. Μακάρι ο Νίκος Γκάλης να ηγηθεί αυτής της κίνησης".
Ο Κούγιας δήλωσε επίσης: "Ο Άρης μπορεί να έπεσε αγωνιστικά, αλλά μην είστε σίγουροι ότι θα υποβιβαστεί. Αναμφίβολα θέλω τον Άρη στην Super League, όπου με σωστές τακτικές μπορεί να γίνει βιώσιμος και να πληρώνει τα χρέη του. Το άρθρο 99, για τον ποδοσφαιρικό Άρη πρέπει να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση. Υπήρξε λάθος χειρισμός από την νομική υπηρεσία της ομάδας και απορώ γιατί δεν ζήτησαν έφεση. Αυτομάτως η έδρα κατακύρωσε την αρνητική απόφαση που βγήκε για την υπόθεση, και έτσι αυτή η έφεση δεν έχει καμία τύχη. Νομικά αυτό είναι δεδικασμένο".
Για τον Λάμπρο Σκόρδα είπε: "Όταν υπήρχε η λαίλαπα Ζαχουδάνη ήρθαν και με βρήκαν δύο άνθρωποι, χωρίς να γνωριζόμαστε. Ήταν ο Σκόρδας και ο Δαμιανίδης. Τους πήρα από το χέρι, πήγαμε σε πολιτικούς και λύσαμε το πρόβλημα του Αρη με τον άνθρωποι που πούλησε μέχρι και το `Δασυγένειο'. Εγώ σέβομαι τον κ. Σκόρδα. Είναι από αυτούς που κλαίγανε χθες. Έχω σεβασμό στους ανθρώπους που υποφέρουν. Μπορεί να έχεις υπερχειλίζουσα προσωπικότητα αλλά να μην έχεις τα προσόντα να διοικήσεις έναν κολοσσό, όπως ο Αρης".
Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: "Πραγματικά οι άνθρωποι που διοίκησαν τα τελευταία δέκα χρόνια το σύλλογο πρέπει να έχουν φοβερές τύψεις. Είναι αδιανόητο πως απέτυχαν και δημιούργησαν κολοσσιαία χρέη".

Keywords
Τυχαία Θέματα