Κρατάει 6χρονο όμηρο στο σπίτι του!

13:08 31/1/2013 - Πηγή: AEK365

Κλεισμένος στο σπίτι του με όμηρο έναν εξάχρονο βρίσκεται ένας 65χρονος άνδρας που είχε εισβάλει την Τετάρτη ένοπλος σε σχολικό στην Αλαμπάμα και αφού σκότωσε τον οδηγό έπιασε όμηρο το παιδί.

Ο 65χρονος πιθανότατα δεν έχει συγγενική σχέση με το μικρό αγόρι, και φαίνεται ότι ήθελε απλά να τον χρησιμοποιήσει ως ομήρο.

Μετά από ένα ολονύκτιο αδιέξοδο στο αγρόκτημα του 65χρονου, τα ξημερώματα της Πέμπτης οι διαπραγματευτές της αστυνομίας προσπαθούσαν να διασφαλίσουν την απελευθέρωση του παιδιού.

Ο 65χρονος Τζίμι Λι Ντάικς, οι γείτονες του οποίου τον περιγράφουν ως «απειλητική

φιγούρα», επρόκειτο να εμφανιστεί την Τετάρτη σε δικαστήριο, κατηγορούμενος πως πυροβόλησε δύο γείτονές του σε αντιδικία που είχαν για ένα χαντάκι.

Το απόγευμα πριν τη δίκη, ο 65χρονος κατηγορείται ότι μπήκε ένοπλος σε σχολικό λεωφορείο και προσπάθησε να πάρει ένα παιδί όμηρο. Όταν ο 66χρονος οδηγός του λεωφορείου προσπάθησε να τον σταματήσει, ο απαγωγέας τον σκότωσε και πήρε τελικά ένα αγόρι.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν ο 65χρονος θέτει όρους στην αστυνομία για να απελευθερώσει τον μικρό. Προς το παρόν πάντως, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως ο εξάχρονος έχει τραυματιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα