Λουτσέσκου: Η καλύτερη ομάδα δεν κερδίζει πάντα

15:05 11/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα διεκδικήσει τη πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη νταμπλούχο Γερμανίας και τον Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά να σημειώνει πως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα.
Ενόψει της ρεβάνς του 0-0, ο Ρουμάνος τεχνικός της Σαχτάρ Ντόνετσκ δήλωσε: "Δεν νομίζω πως υπάρχει προπονητής που μπορεί να προβλέψει τι ακριβώς θα συμβεί, αλλά αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι οι 70.000 θεατές εδώ, θα

παρακολουθήσουν ένα όμορφο παιχνίδι. Η Μπάγερν έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Αλλά η καλύτερη ομάδα δεν είναι αυτή που κερδίζει πάντα
Η Μπάγερν διαθέτει τοπ ποιότητα. Αυτό που κάνει ο Γκουαρντιόλα είναι εντυπωσιακό. Μπορούν να παίξουν πραγματικά όμορφο ποδόσφαιρο. Δεν έχω συναντήσει πολλούς προπονητές με τέτοιες ικανότητες. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον πολλά χρόνια και δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις ανάμεσα μας. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, τα πάντα μπορεί να συμβούν".
Στη συνέχεια, ο Λουτσέσκου δήλωσε: "Η κατάσταση στην Ουκρανία είναι πολύ μπερδεμένη. Οι καταστάσεις είναι πολύ περίεργες και οι παίκτες δεν μπορούν απλά να ξεχάσουν τι συμβαίνει στο σπίτι. Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους εμάς, αλλά πρέπει να την αντιμετωπίσουμε και να σταθούμε σε υψηλό επίπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα