«Μαγειρέματα» στο «Βαγιέκας»!

19:47 14/5/2012 - Πηγή: AEK365

Βιγιαρεάλ-Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Μαδριγάλ»: Το ματς έχει φτάσει στο 88' και ο Ρανταμέλ Φαλκάο σκοράρει για τους «Ροχιμπλάνκος» κάνοντας το 0-1. Μέχρι εκείνο το λεπτό (όλα τα παιχνίδια στην τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος είχαν σέντρα στις 21:00) εκείνη που υποβιβαζόταν ήταν η ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ η οποία έπαιζε με την Γρανάδα και ήταν στο 0-0.

Η Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ να τονίσουμε πως με τη νίκη που είχε στα χέρια της (2-0) επί της Χετάφε ουσιαστικά είχε κλειδώσει την παραμονή... Έτσι εκείνες που πάλευαν για μια θέση στην Λα Λίγκα ήταν Βιγιαρεάλ και Ράγιο.

Η ιστορία

λοιπόν ξεκινάει όταν...

Το γκολ που σημειώνει ο Φαλκάο γίνεται γνωστό στο «Βαγιέκας», εκεί όπου η Ράγιο παίζει με την Γρανάδα. Η Βαγιεκάνο πλέον και ενώ το παιχνίδι είναι στο 89' θέλει ένα γκολ για να κερδίσει την Γρανάδα, να πάρει τη νίκη, την παραμονή και να ρίξει την Βιγιαρεάλ που χάνει απο την Ατλέτικο!

Το γκολ ήρθε στο 91' τελικά απο τον Ραούλ Ταμούδο, ωστόσο τα όσα έγιναν και τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Ράγιο και της Γρανάδα στα τελευταία λεπτά είναι περίεργα. Συγκεκριμένα, με το που σημειώνει το γκολ ο Φαλκάο στο «Μαδριγάλ», αμέσως ο άσος της Ράγιο Βαγιεκάνο, Μίτσου, πλησίασε έναν αντίπαλο του (παίκτη της Γρανάδα) για να τον ενημερώσει πως η Βιγιαρεάλ χάνει απο την Ατλέτικο και έτσι η Ράγιο θέλει ένα γκολ για την παραμονή. Η αντίδραση του παίκτη της Γρανάδα προς τον Μίτσου ήταν: «Αλήθεια ; Ορκίσου»! Φοβερά πράγματα, με δεδομένο πως λίγα λεπτά μετά ο Ταμούδο σκόραρε για τους γηπεδούχους και τους κράταγε στην κατηγορία...

Σε όλα αυτά τα «μαγειρέματα» όμως μέρος πήρε και ο προπονητής της Ράγιο Βαγιεκάνο, Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ. Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός φώναζε στους παίκτες της Γρανάδα και τους έλεγε ψέματα πως η Ατλέτικο κερδίζει με δύο γκολ διαφορά την Βιγιαρεάλ.

Να σημειώσουμε πως τόσο η Γρανάδα, που έχασε απο την Ράγιο και την κράτησε στην κατηγορία, όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης, που κέρδισε την Βιγιαρεάλ και την υποβίβασε, ήταν αδιάφορες...

Keywords
Τυχαία Θέματα