Μαρινάκης, Δούρου... Λάζοβιτς

10:50 11/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ώρα των Σπορ
ΔΥνατό χτύπημα στην πρώτη σελίδα για το ραντεβού Μαρινάκη - Δούρου έχει η ΩΡΑ με όλο το παρασκήνιο και φωτογραφίες. Επίσης πολύ δυνατά παίζει και η επιστροφή της Βασίλισσας με τίτλο: " Πρώτη και καλύτερη στην Α1" με αναφορά στην εκπληκτική ατμόσφαιρα στα συνθήματα για τον Γιώργο Αμερικάνο και στο πανό για την κα. Βασιλική. Αναφορά γίνεται στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Λάζοβιτς μπροστά στα μάτις του Λύμπε και βέβαια στην κατάκτηση

του πρωταθλήματος Κ17 από τα παιδιά της ΑΕΚ με τη νίκη στην Καισαριανή.

Goal

«Το πάρτι της Βασίλισσας», είναι ο τίτλος του Goal, που αναφέρεται στη νίκη της ΑΕΚ επί του Ψυχικού και στα πανηγύρια της ανόδου στην Α1. Θέμα Μπλάνκο φέρνει στο προσκήνιο επίσης η εφημερίδα ενώ παράλληλα αναφέρει πως ο Τζιμπούρ έρχεται στην Αθήνα. Τέλος υπάρχεικαι χτύπημα: "Προχωράει και με Λάζοβιτς".

Sportday
«Βασίλισσα», ο τίτλος για την μπασκετική ΑΕΚ που επέστρεψε στην Α1. Φουλάρουν για Λάζοβιτς στο ποδόσφαιρο τονίζει επίσης η Sportday.

Livesport
Ο Τζιμπούρ στην Αθήνα, είναι ο τίτλος της Livesport που αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι στην ΑΕΚ περιμένουν να μείνει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ. Επίσης η εφημερίδα επισημαίνει πως "Είδε ξανά τον Λάζοβιτς ο Λύμπε στο Βελιγράδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα