Μαρτίνεζ: Σημαντικό τα ματς με την Ελλάδα

00:02 23/5/2014 - Πηγή: AEK365

Το παιχνίδι της πρεμιέρας του 3ου ομίλου, κόντρα στην Ελλάδα, έχρισε ο Τζάκσον Μαρτίνες ως το σημαντικότερο της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για την Κολομβία.
Αναλυτικά η συνέντευξη του επιθετικού της Πόρτο...
Πως είναι οι μέρες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο;
Έχω το μυαλό μου, μόνο σε αυτό και το πως θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Ο όμιλος μας δεν είναι εύκολος. Πρέπει να παρουσιαστούμε διαβασμένοι.
Πως νιώθεις;
Νιώθω καλά. Πάντα στο τέλος της χρονιάς δεν μπορούμε να είμαστε

στο 100% των δυνατοτήτων μας, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε. Τόσο από ψυχολογικής πλευράς, όσο και από πλευράς φυσικής κατάστασης.
Νιώθεις ανυπομονησία όσο πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο;
Πολλοί νομίζουν οτι η Κολομβία έχει ήδη προκριθεί. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι... Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι, κάτι που θα μας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα, έτσι ώστε με την βοήθεια του Θεού να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Ελλάδα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό.
Πως θα νιώσεις, αν ο Φαλκάο χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο;
Αυτό θα είναι δυσάρεστο για όλους και ειδικά για τον Φαλκάο, που είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Έχει παλέψει σκληρά για να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο και θα είναι μία μεγάλη απώλεια, αν δεν τα καταφέρει. Θα ήταν ωραία να τον έχουμε μαζί μας. Το μόνο που μένει πλέον είναι να τον ενθαρρύνουμε. Κάποια πράγματα, μόνο ο Θεός ξέρει γιατί συμβαίνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα