Ματζουράκης: Μόνο ερασιτεχνική ομάδα χάνει τέτοιο ματς

09:38 24/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε, έπαιζε για πάνω από ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω αλλά στο τέλος έχασε από τον Ατρόμητο με τον απογοητευμένο Γιάννη Ματζουράκη να σημειώνει πως τέτοιο παιχνίδι δεν το χάνει ούτε ερασιτεχνική ομάδα
Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Εργοτέλη τόνισε: "Κάναμε κάποιες αλλαγές για να βρούμε την κατάλληλη χημεία. Στο ξεκίνημα πίστεψα ότι θα καταφέρουμε περισσότερα πράγματα. Είναι δύσκολο να κατανοήσω πώς μια ομάδα που έχει όλα τα πλεονεκτήματα με το μέρος της, μπαίνει σε προβληματισμούς. Αυτό το ματς δεν το χάνεις με τίποτα. Μόνο ερασιτεχνική ομάδα το

χάνει. Το πρώτο γκολ μπήκε σε κομβικό σημείο. Τα υπόλοιπα μπορούσαν να διορθωθούν".

Στη συνέχεια, ο Ματζουράκης μίλησε
-Για το γεγονός ότι ο Εργοτέλης δεν ανακάμπτει: "Έγιναν πολλά λάθη. Σε μια επαγγελματική ομάδα, δεν κάνεις τέτοια λάθη".
-Για τη παρουσία της ομάδας: "Σήμερα (σ.σ. χθες) υπήρχε μια συγκρότηση. Κάναμε μερικές προπονήσεις μαζί. Οι αλλαγές βοήθησαν την ομάδα. Τα χαλάσαμε όλα όμως μόνοι μας".
-Για το αν αναστρέφεται η κατάσταση: "Αν φοβούνται οι ποδοσφαιριστές, φοβάμαι και εγώ. Αν δεν κάνουμε λάθη μπορούμε να κυνηγήσουμε τη παραμονή".
-Για τους 30 ποδοσφαιριστές που έχει αλλάξει ο Εργοτέλης από το καλοκαίρι: "Ένα από τα βασικά στοιχεία μιας ομάδας είναι η ομοιογένεια. Όταν διαταράσσεται υπάρχει πρόβλημα. Λυπάμαι γιατί δουλέψαμε τακτικά το παιχνίδι απέναντι σε ένα ποιοτικό αντίπαλο με δυναμική".
-Για τον Τζανακάκη που ήταν εκτός αποστολής: "Μίλησα με τον ποδοσφαιριστή. Όπως διεκδικεί και εκείνος μια θέση, έτσι διεκδικούν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Αυτός που τον αντικατέστησε σήμερα (σ.σ. ο Ρέντζας) ήταν πολύ καλός. Όπως και ο Σολάρι".

Keywords
Τυχαία Θέματα